• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PSP Playstation Portable zvanična tema

Mislim da samo na GO modelu ne moze da se menja baterija.
Inace postaje sve teze pronaci neki 2000 ili 3000 model u dobrom stanju. Pogotovo u kutiji ili neki limited model. Bas je bilo lepih limited psp konzola,recimo ona crvena Gow ili FF modeli.
Sto se same kozole tice meni je to uuuubedljivo najdrazi handheld uredjaj.
Nikada nista nece moci da zameni taj osecaj kada sam ga konacno uzeo 2006. godine. Igre koje su za to vreme izgledale brutalno dobro za takvu konzolu,modovanje,citanje tutorijala,emulacija raznih sistema na njemu.
Mislim da sam one burnout psp igre igrao mesecima.

Imam ova dva:

photo_2023-05-28_11-05-53.jpg

Na belom pishe PSP1004, na crnom PSP1003.
Beli sam kupio od nekoga sa emuglx, ali ne mogu da se setim imena. @Nezaborav od koga sam kupio PSP na emuglx? Otishao sam do NS autobusom, chovek mi je pored PSPa dao i neke, ako se ne varam, KOSS slushalice, kao i onu Logitech plastichnu kutiju za noshenje PSPa. Bio je skroz korektan, prodao po korektnoj ceni, a PSP je radio odlichno. Na njemu sam odigrao poprilichnu kolichinu igara. Na zhalost, posle par godina su se pojavili problemi sa ekranom, na par mesta izgleda onako kao da se voda uvukla ispod. Brat goreshit mi je poslao crni PSP kao poklon, pa sada koristim crni za igranje.

MGS: Peace Walker mi je jedna od omiljenih, nije mi smetalo igrati s jednom pechurkicom. Setjam se da sam je danima igrao, uveche bih zabadao u krevetu, prelazio misije i slushao audio kasete. Prinny je takodje odlichna igra, kapiram da je otac bio zbunjen psovkama koje su dopirale iz toaleta. LocoRoco i Patapon sam jako voleo, muzika mi je i dan danas urezana u mozak.
Spominjem Prinny, pa moram i Disgaea. Ako ste igrali Disgaea na PS2, to je to, samo portabl - vrhunska igra.

Ghost of Sparta je odlichna God of War igra, top kvalitet, kao i Chains of Olympus. Final Fantasy Dissidia je teshka droga - previshe sati sam utukao u tu igru. Silent Hill: Origins sam takodje prvo odigrao na PSP, a tek posle na PS2, ista situacija i sa Shattered Memories. Shattered Memories mi je daleko zabavnija igra od Origins, ali nije me mrzelo da predjem Origins dva puta, iako je ispodprosechna SH igra. Dante's Inferno mi je bila okej igra, nisam imao previshe zamerki - God of War u paklu. Hammerin' Hero mi je jedna od onih igara za koje mislim da su savrshene za PSP - ne mogu najbolje to opisati, ali to su mi igre za koje mislim da ne bih uzhivao da sam ih igrao na nekoj drugoj konzoli.

Kenka Bancho: Badass Rumble sam dugo igrao, zabavna je, ima vishe endinga i ume biti komichna. Naravno, Katamari za PSP se morao igrati. Tu je i super-zabavni Half Minute Hero, kao i neka igra u kojoj letish zmajem i borish se protiv drugih zmajeva, spaljujesh zgrade... ptichja perspektiva, ne setjam se imena. Burnout na PSP sam takodje voleo igrati, isto i SSX za PSP. Skoro sam zaboravio na Undead Knights, e, ta igra kida. Koljesh razne vitezove pa ih pretvarash u zombije koji te prate i pomazhu u klanju, a u pozadini papri metalshtina.

Work Time Fun mi je takodje drzhala pazhnju duzhe no shto sam ochekivao, a Lumines mi je jedna od najzabavnijih puzzle igara, plus muzika kida. Silent Hill kec sam preshao vishe puta na PSP zahvaljujutji PS1 emulaciji. Zabavno je i igrati NES igre na PSP. Setjam se da je bilo i appova za PSP, recimo WiFi skener koji javlja kada primeti nezashtitjenu mrezhu, a usput ispisuje ostale kao i tip enkripcije.

Da ne duzhim, odlichna konzola, jedna od meni omiljenih - dan danas je ukljuchujem i igram igre na njoj. Voleo bih JAKO da nadjem negde pink, ali okej, ima vremena. :D Sto posto sam zaboravio tonu dobrih igara, jednostavno ih ima mnogo.

Predivan handheld.

Nemam nikakvih nostalgija osim iz casopisa. U to vreme sam batalio gejming nekako i sve drugo mi je bilo vaznije.
A i da nisam, nista nisam imao kad je trebalo i bilo normalno. Sirotilja.
Sad lecim komplekse i hordujem, al to, al to, nije tooooo 🎶

Kupljen 2015.e za 3 soma.
Lik mi oblepio kutiju selotejpom, iako sam mu rekao da to ne radi izricito. Odlepio sam.

Ne palim ga gotovo. Sistem dobar, sva dokumentacija unutra, sveee

IMG_20230528_122755.jpg

@Nezaborav od koga sam kupio PSP na emuglx?
IgorX или remans.
Spominjem Prinny, pa moram i Disgaea. Ako ste igrali Disgaea na PS2, to je to, samo portabl - vrhunska igra.
Ја тебе прије пар мјесеци на Дискорду питах да прокоментаришеш разлике између PS2 и PSP верзија. Потоња је наводно дефинитивна, има много више садржаја. Има ли верзија за кућну конзолу по теби неких предности осим већег екрана?
A i da nisam, nista nisam imao kad je trebalo i bilo normalno. Sirotilja.
Sad lecim komplekse i hordujem, al to, al to, nije tooooo 🎶
Опасна тема коју треба што више анализирати и проучавати.
Ево један видео из супротне позиције, неко ко је имао практично савршено дјетињство по том питању.

PSP moja druga handheld konzola (i druga konzola uopste) posle gameboy pocketa :D

Spucao sve pare na njega na ekskurziji u Parizu 2008, par dana kasnije neko sa emuglx-a mi ga je probio (a sad se ne secam ko, mozda Ryo?) i od tada sam se boga oca igara naigrao na njemu; u skorije vreme sam nabavio i Go i Street (i Vitu, ali to se manje vise ne racuna?), i eto i dalje mi dodje kao omiljena konzola (podsvesno ga racunam za "moju" konzolu). Najvise sam navikao na oblik PSPa u rukama, nekako mi je najprirodniji (i pored je(a)dnog analog "stika") i uglavnom je glavni krivac za to sto "normalne" gamepadove drzim pogresno (samo kaziprsti na bumperima/trigerima) :D

Deluje uvrnuto ali mnogo volim UMD format. Nekako mi je ultra kul. Greota sto je samo PSP na kraju mogao da ih cita.

Svako malo izadje neki english patch za neku od japanskih ekskluziva za PSP, i dalje je veoma aktuelan!

IgorX или remans. Ја тебе прије пар мјесеци на Дискорду питах да прокоментаришеш разлике између PS2 и PSP верзија. Потоња је наводно дефинитивна, има много више садржаја. Има ли верзија за кућну конзолу по теби неких предности осим већег екрана?

Tek sada vidim ovo. Hvala.
Mislio sam da sam ti odgovorio na diskordu. PSP verzija je, ako se dobro setjam, "potpunija". Ima neke dodatne stvari, ali mislim da nije u pitanju neshto ogromno shto utiche na iskustvo. S druge strane, ako ti se igra definitivna verzija, a zhelish da je igrash na velikom ekranu, tu je PC verzija.-

PSN verzija od FF8 je malo zabrljana, postoji stutter prilikom ulaska u borbu. Koliko znam, Sony je tu nesto pogrijesio. Znate li neku eboot verziju da je ok, bez toga?

Da li neko na forumu ima PSP 300x 09g model ili bilo koji pocevsi od 05g? Da testira nesto za mene.

Pogledaću ja večeras koji je moj putem PSPident aplikacije.

Mozda mozes vidjeti u System Settings > System Information. Nema potrebe za aplikacijom. Kod mene moze i sa i bez Infinity-ja.

@Nezaborav - instaliran mi je Infinity ali pod Sys. Information nema verzije hardvera, međutim PSPident uredno radi i vraća ovaj info:

pspident-000.png

Auuu, blago tebi! Kakav je interlejs? Najbolje se vidi u meniju kada shaltas lijevo desno.

Cudno inace da ne vidis model pod MAC adresom, ako je cfw uchitan.

Nope, samo se vidi MAC adresa i to je to. A interlace-a ima ali je minimalan, viđao sam i gorih ekrana, mora da su drugi modeli bili u pitanju.

Kako da nabavim 09g model, bem li ga? Meni za GO koji ima odlican ekran javlja da je 05g.

i 2000 ima ghostinga. nije ni blizu loše kao na 1000, ali 3000 i Street su dosta bolji po tom pitanju.

Kako da nabavim 09g model, bem li ga? Meni za GO koji ima odlican ekran javlja da je 05g.
jedino da cimaš ove sa hakovanim modelima na oglasima da ubace PSPident na karticu i provjere. sigurnije od gledanja date code-a. možda ima i 'signed' verzija za one nehakovane.

Last edited:
Back
Top Bottom