Imam ova dva:
Na belom pishe PSP1004, na crnom PSP1003.
Beli sam kupio od nekoga sa emuglx, ali ne mogu da se setim imena.
@Nezaborav od koga sam kupio PSP na emuglx? Otishao sam do NS autobusom, chovek mi je pored PSPa dao i neke, ako se ne varam, KOSS slushalice, kao i onu Logitech plastichnu kutiju za noshenje PSPa. Bio je skroz korektan, prodao po korektnoj ceni, a PSP je radio odlichno. Na njemu sam odigrao poprilichnu kolichinu igara. Na zhalost, posle par godina su se pojavili problemi sa ekranom, na par mesta izgleda onako kao da se voda uvukla ispod. Brat goreshit mi je poslao crni PSP kao poklon, pa sada koristim crni za igranje.
MGS: Peace Walker mi je jedna od omiljenih, nije mi smetalo igrati s jednom pechurkicom. Setjam se da sam je danima igrao, uveche bih zabadao u krevetu, prelazio misije i slushao audio kasete. Prinny je takodje odlichna igra, kapiram da je otac bio zbunjen psovkama koje su dopirale iz toaleta. LocoRoco i Patapon sam jako voleo, muzika mi je i dan danas urezana u mozak.
Spominjem Prinny, pa moram i Disgaea. Ako ste igrali Disgaea na PS2, to je to, samo portabl - vrhunska igra.
Ghost of Sparta je odlichna God of War igra, top kvalitet, kao i Chains of Olympus. Final Fantasy Dissidia je teshka droga - previshe sati sam utukao u tu igru. Silent Hill: Origins sam takodje prvo odigrao na PSP, a tek posle na PS2, ista situacija i sa Shattered Memories. Shattered Memories mi je daleko zabavnija igra od Origins, ali nije me mrzelo da predjem Origins dva puta, iako je ispodprosechna SH igra. Dante's Inferno mi je bila okej igra, nisam imao previshe zamerki - God of War u paklu. Hammerin' Hero mi je jedna od onih igara za koje mislim da su savrshene za PSP - ne mogu najbolje to opisati, ali to su mi igre za koje mislim da ne bih uzhivao da sam ih igrao na nekoj drugoj konzoli.
Kenka Bancho: Badass Rumble sam dugo igrao, zabavna je, ima vishe endinga i ume biti komichna. Naravno, Katamari za PSP se morao igrati. Tu je i super-zabavni Half Minute Hero, kao i neka igra u kojoj letish zmajem i borish se protiv drugih zmajeva, spaljujesh zgrade... ptichja perspektiva, ne setjam se imena. Burnout na PSP sam takodje voleo igrati, isto i SSX za PSP. Skoro sam zaboravio na Undead Knights, e, ta igra kida. Koljesh razne vitezove pa ih pretvarash u zombije koji te prate i pomazhu u klanju, a u pozadini papri metalshtina.
Work Time Fun mi je takodje drzhala pazhnju duzhe no shto sam ochekivao, a Lumines mi je jedna od najzabavnijih puzzle igara, plus muzika kida. Silent Hill kec sam preshao vishe puta na PSP zahvaljujutji PS1 emulaciji. Zabavno je i igrati NES igre na PSP. Setjam se da je bilo i appova za PSP, recimo WiFi skener koji javlja kada primeti nezashtitjenu mrezhu, a usput ispisuje ostale kao i tip enkripcije.
Da ne duzhim, odlichna konzola, jedna od meni omiljenih - dan danas je ukljuchujem i igram igre na njoj. Voleo bih JAKO da nadjem negde pink, ali okej, ima vremena.

Sto posto sam zaboravio tonu dobrih igara, jednostavno ih ima mnogo.