• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PSP Playstation Portable zvanična tema

Tako je to kad se trazi u Super Patato.
Saraj malo, ako mozes, Trader, Surugaya ili mozda neki Hardoff/Bookoff.

Inace da, za hadhelde tamo, situacija je krajnje....zajebana.

Bolje dati 200€ za Vitu nego 150 za PSP, to je sigurno. Ali da, treba tražiti po manjim radnjama, ništa veliki retro lanci.

Eee, nije da niste imali priliku da od mene kupite odlično očuvan PSP-2004 Spider-Man LE sa originalnim punjačem i mem. karticom od 8GB za za 10k dindži, ali nije bilo zainteresovanih. 😄 Konzola je prodata, punjač i memara su aktuelni. :giggle:

Kada sam preračunavao Yene u dinare bilo je malo manje od tih cifara koje ste naveli ali shvatio sam da su loši dealovi svakako. :)

Ide neki dodatni porez na ove cene?

Neki LE GBA (AGB) sa spaljenim ekranom bi bio dobar deal sigurno.

Kada sam preračunavao Yene u dinare bilo je malo manje od tih cifara koje ste naveli ali shvatio sam da su loši dealovi svakako. :)

Ide neki dodatni porez na ove cene?
Ako si tamo, pitaj da uzmes bez poreza. Spuste ti 10% neke radnje uz pasos. Cesto i pise na ulazu tax free...

Zaboravljate da used stvari u Japanu izgledaju skoro kao nove, mozda cak i bez ijedne ogrebotine. Za razliku od ovih nasih hostaplera sto kazu kao nov a izgleda ko da si shmirglom presao preko njega. Super Potato je mrtav za regularnu kupovinu zbog turista. Vise je postao sada kao mesto koje treba videti ako si u Japanu. Cak i Japanci kukaju da su stranci sjebali cene jer za razliku od lupam USA, dosta ej jeftinije u Japanu. Also, to sto je iz Japana nikad nije znacilo da je ultra jeftino, nisu ni oni ludi. Al ako kupujete polovno, nema bolje zemlje kad pricamo o stanju uredjaja.

@Apex

Samo su svetlo plava i ta narandzhasta za Azijsko trziste ako se secam. Ja sam uzeo plavu Vitu u Japanu i sve radi normalno na engleskom. Za igre to moras proveris na sajtovima dal ima i engleski jer cak i neke ultra popularne AAA igre mogu biti cockblockovane na samo Japanski bez izbora drugog jezika. Sada sve manje ima toga al za Vitu i PS4 ima bas dosta igara JAP only jezik.

Last edited:
Spremio se da stavim CFW na PSP, međutim kada sam ušao u System Information vidim da piše da je software 6.61 PRO-C Infinity.

Je l' to znači da ne treba ništa ni da diram?

1000028066.webp
1000028068.webp
Ubacih 128gb memorije u psp go pa sad valja napuniti sd igrama i umd filmovima. :D
Medjutim kao i uvek ne rade mi one zvanicne PC Engine igre sa PSN. Ima li tu neki fazon posto ocigledno negde gresim?

Back
Top Bottom