Meni nije smetalo.Može li Like a Dragon da se igra pre ostalih Yakuza, a da ne propustim neke stvari i reference u priči?
Meni nije smetalo.
moze ali mnogo znaci da se odigra bar Y6Može li Like a Dragon da se igra pre ostalih Yakuza, a da ne propustim neke stvari i reference u priči?
priznajem da sam mozda prevideo slicne 'rima' komentare na tvoje postove, ako nadjes neki, posalji mi, rado cu i njih da izbrisemDvostruki aršini. Kada neko zavuče chodiju onda se svi smejemo, a kada chodi vrati onda brišemo. Nerdovska posla.
Prijavi postove u kojima te neko vredja i ti postovi tje biti obrisani. Ako si raspolozhen za takvo tovarenje, slobodno dodji na diskord, mazhemo se govnima i chastimo rimama sa kitama svaki dan.Dvostruki aršini. Kada neko zavuče chodiju onda se svi smejemo, a kada chodi vrati onda brišemo. Nerdovska posla.
Kome smeta jak chodiDvostruki aršini. Kada neko zavuče chodiju onda se svi smejemo, a kada chodi vrati onda brišemo. Nerdovska posla.
Best I can do za UE5 is rekonstruisani 4K @ 30fps sa generičkim assetima.60 fps san zivi...daj taj ue5