Köhntarkösz
Well-known member
Nadam se da ce biti 10, full FF7R Intergrade koji ukljucuje DLC za PS5 je $69.99.

konacno ne daju totalni trash tier igre i odma super mesec![]()
Nije problem brzina storage-a sa ovom igrom, u engine-u ili nekom config fajlu se nesto sjebalo, par objekata u igri je stuck na niskom LOD-u [pojednostavljena geometrija i texture za objekte koji su daleko od kamere] ma koliko im se igrac priblizio.a i gearovana mi ps4 ssd-om pa je spremna na borbu protiv tih cuvenih textura![]()
www.gizchina.com
Bilo je pitanje vremena samo. RIPJust great
![]()
Sony PlayStation 5 has been adapted for mining
Sony PlayStation 5 has been adapted for mining. The hardware components of the PS5 are quite suitable for mining cryptocurrency.www.gizchina.com
Mlak mi je to dokaz, slika random monitora. Ima li vise detalja?Just great
Mlak mi je to dokaz, slika random monitora. Ima li vise detalja?

Koliko sam cuo oko launcha PS5 nema browser, izbacili su ga totalno iz OS-a jer je vektor za gomilu eksploita. Ali kao i kod mnogo konzola koje nemaju browser, mozda neki OS Help/FAQ page ucitava webpage.
To je njihova (in)kompetencija jer konkurencija nema problema sa browser exploitima.izbacili su ga totalno iz OS-a jer je vektor za gomilu eksploita
Ma cela ova prica sa majningom je otisla predaleko moraju neke zakonske regulative da se uvedu definitivno, jos malo pa ce poceti sa frizederima i televizorima da kopaju.