• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

E ovo je dobar PS+ mesec, daju ladno FF7R koji je svega godinu dana star!

Ali, Square ipak ima zackoljicu. Ovo je PS4 verzija igre koja ne moze da se upgradeuje u PS5 high performance mod. To ce moci samo retail/digital kupci. I pored toga, ovo je fantasticna ponuda.

OK mesec, ne vidim sta je tako senzacionalno tu, konacno ne daju totalni trash tier igre i odma super mesec :D

oh ff7...konacno neka ps+ "usteda"

a i gearovana mi ps4 ssd-om pa je spremna na borbu protiv tih cuvenih textura ;)

Na KP-u se sad par konzola moze naci za cenom od "samo" 750-800e.

Za razliku od grafickih kartica, cena konzola se makar malo spusta kako vreme ide.

a i gearovana mi ps4 ssd-om pa je spremna na borbu protiv tih cuvenih textura ;)
Nije problem brzina storage-a sa ovom igrom, u engine-u ili nekom config fajlu se nesto sjebalo, par objekata u igri je stuck na niskom LOD-u [pojednostavljena geometrija i texture za objekte koji su daleko od kamere] ma koliko im se igrac priblizio.

To su i oni rekli, u ovoj igri PS4 SSD pomaze samo kod nekih tekstura koje se sporije streamuju [tu je ipak i CPU bitan].

Mlak mi je to dokaz, slika random monitora. Ima li vise detalja?

Mislim da je fake ali kontam da ce moci fino da kopa jednog dana kada se bude jailbreakovala konzola :)
Procitao sam na redditu neki post kao mozda moze preko browsera da se rudari a ako ne moze onda cekati jailbreak... jebeni majneri:D

Koliko sam cuo oko launcha PS5 nema browser, izbacili su ga totalno iz OS-a jer je vektor za gomilu eksploita. Ali kao i kod mnogo konzola koje nemaju browser, mozda neki OS Help/FAQ page ucitava webpage.

Koliko sam cuo oko launcha PS5 nema browser, izbacili su ga totalno iz OS-a jer je vektor za gomilu eksploita. Ali kao i kod mnogo konzola koje nemaju browser, mozda neki OS Help/FAQ page ucitava webpage.

Ma cela ova prica sa majningom je otisla predaleko moraju neke zakonske regulative da se uvedu definitivno, jos malo pa ce poceti sa frizederima i televizorima da kopaju.

Super custom projekat. Planiraju da komercijalizuju ovaj watercooling setup, kao i da naprave custom PC kuciste koje ce u sebi imati mesta da se ugradi [verovatno watercooler-ready] PS5.

Ma cela ova prica sa majningom je otisla predaleko moraju neke zakonske regulative da se uvedu definitivno, jos malo pa ce poceti sa frizederima i televizorima da kopaju.

Sta bi bio zakom?
Ne smes koristiti nesto sto si kupio na nacin na koji zelis?
Ne smes racunati uz pomoc digitrona?
Cak i to sto se racuna se koristi svuda. Ceo internet je baziran na tome.

Ovo sto tek nvidija radi je smesno - kao koristite spec kartice bez video out-a, da posle ne mozete ni da ih prodate gamerima...

Back
Top Bottom