Wahad
Replicant's Trainer
- Reaction score
- 2,341
Mortal Shell je naravno dobar, sećam se da je Wahad hajpovao.
Pa jedina souls like igra koju sam prešao tri puta bukvalno

Mortal Shell je naravno dobar, sećam se da je Wahad hajpovao.
'de dobar, tesko sranje, odustao sam posle par sati.Mortal Shell je naravno dobar, sećam se da je Wahad hajpovao.
Nek daju besplatan online. A igre cu da kupujem sam.Nek povecaju cenu na 180€ godisnje i ubace PSNow i sve 1st party igre u pretplatu. Onda ce Chody biti srecan.![]()
Potpisujem!Nek daju besplatan online. A igre cu da kupujem sam.
Sjebao me word prediction na telefonu, hteo sam da napišem navodno, a ne naravno. Ali Wahad svakako hajpuje'de dobar, tesko sranje, odustao sam posle par sati.

nismo kliktali neku lego igru jako dugo...mozda izdrzimo par satiNekad su konzole bile plug and play, sad samo nedostaju slideri u grafičkim podešavanjima da bude kao na PC-u jbg.Čim sam video te modove i biranje kvaliteta i performansi, malo sam se razočarao
Zaboravio sam kakav ti je konzolaški staž ne zameri, ali otprilike je oduvek bilo kako prolazi vreme - hardver se sve bolje i bolje iskoršćava dok na kraju nije masterovan na maks i izlaze igre generacija i svetska čuda kao GOW 2 i Last of Us 2. U KONTEKSTU TOG NEKOG SISTEMA PRIČAM JEL. Na PC uvek ima jače i bolje u datom momentu.Prošlo je godinu dana od izlaska PS5, a imam konzolu tamo od maja/juna. Nisam se nešto naigrao, što zbog nedostatka vremena, što zbog nezainteresovanosti za trenutne ekskluzive.
Ali sada nakon godinu dana od izlaska, sve što osećam, takozvani gut feeling, je da sam očekivao više od konzole - prvenstveno hardvera.
Nije mi jasno kako je moguće da sada postoje igre, dakle u prvoj godini od izlaska, gde već sada imate modove u najpopularnijim igrama gde morate da birate između performansi i lepote (recimo Miles Morales, kasnije su dodali 60FPS sa RT, kao treći mode u kojem sam i na kraju igrao igru). Ako ova konzola treba da bude dovoljno jaka za sve grafičke izazove za narednih 6-7 godina, kako je moguće da se već stiglo do maksimuma gde se prave kompromisi?
Ja se stvarno nadam da je to zbog neznanja developera, iil zbog pravljenja igara za staru generaciju i novu, da još uvek ih vuče taj teret na dole, da se još nisu oslobodili ograničenja starog hardvera. Vreme će pokazati naravno.
Utiska sam da je do ovog maksimuma iskorišćenja hardvera, kada biramo izmedju performansi i kvaliteta i pravimo kompromise/tradeoff, trebalo da dodje mnogo kasnije.
Ako day one igru posmatramo, kao što je maltene bio Miles Morales, nekako mi je čudno da konzola koja je još "vruća" iz fabrike, da ta konzola ima probleme da izgura sve u full rezoluciji i max detaljima. Čim sam video te modove i biranje kvaliteta i performansi, malo sam se razočarao, jer hype je bio dosta veliki.
Taj SSD iz PS5 je moze se reci prevaraNetačno. Da si igrao/video brzine učitavanje u igrama tipa GoT, RE Village, R&C Rift Apart, DeS, Spider-Man Miles Morales, Returnal (ovo su samo neke od za koje znam da su učitavanja baš brza) ne bi to pisao.