Theflow nece nista dati i to je i rekao.
Koliko vidim sada je i zaposlen u google kapiram da ga boli uvo da se zeza sa sony.
E sad koliko se secam the0verflow je tek posebna grupa nerdova koji vole da se hvale i kurce po konferencijama hakerskim.
Ako nisam nesto pomesao wii u su odmah razvalili ali da sem prezentacije nista nisu dali od infoa.
mislim da si pomesao neke aktere, al nebitno je posto si 100% u pravu za kurcenje & ne davanje info-a
na svu srecu nisu jedini koji se ovime bave, tj uvek postoji sansa za internu svadju i leakovanje info-a
samo to nam je donelo javni hack u vreme ps3 scene
dok smo stigli do custom firmware 100 ljudi je moralo da izda jedno drugog
velike pare su bile u JB donglovima kao i veliki napor da se razbije zastita istih da bi hack napredovao tj postao dostupan svima
da to je bio jedini put....posto su hakeri sa twittera izvlacile svoje velike pise i pricali kako je to sve lako i ne vole pirateriju...nosense
jedini carevi su bili ovi iz old school Rebug ekipe...bukvalno su svaku mrvicu leaka ispitivali i samo stancovali, bez ikakve drame
ne znam jel se secate momenta kada ste sa njihovim CFW-om mogli da kupujete besplatno!!! igre sa PSN-a
taj "hack" je dugo bio u opticaju ali je bio u rukama JB dongle mafije koja nije znala kako da zastiti svoje vec razbijene donglove
nesto je procurelo do rebug tima i posle 2 dana eto njih sa novim iznenadjenjem
ovaj lik sto je fasovao da plati Nintendu milione dolara
ja njega "znam" lol tj bio sam na njegovom forumu i pricao sa nijim nekolicinu puta putem istog
on je bio matora cudna riba oduvek....tj njegov ideologija je bila neprikosnoveno orijentisana ka pirateriji
hostovao je tutoriale i support za sve zive konzole, promovisao je custom free resenja kao i hardwerske gadgete zahakovanje
tako da je njegov forum bio sveta zemlja, dolazili su svi...i elitist hakeri i overflow memberi i ostale vidjene twitter face, kao i normalni hakeri, kao i lesinari koji sklapaju JB donglove
svasta sam tamo procitao, ne toliko korisno za sam hak konzole ali taj aftermath posle nekog dogadjaja je uvek vise pricao o buducnosti hack scene nego bilo sta drugo
konacno kockice da slozim

ako ovo iole podseca na metod ps3 hakeraja...donglovi se smese...i scenario vec poznat
ps4 hakeraj tj exploit je ja mislim namerno vodjen u "pogresnom" smeru sve vreme
posto se vec duuugo vremena suska o nekom superiornijem pravom haku al toliko o tome
kako ko i zasto neam pojma...ono teorija zavere....mada dosadano je sve u vezi ps4....kakav hack takva i scena