• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Ako su zaista pronašli root ključeve onda nema velikog cimanja sa update-ima do kraja generacije.
Obzirom ko ih je pronasao. Mislim da su vece sanse da ja pronadjem exploit nego da ih oni objave.

Theflow nece nista dati i to je i rekao.
Koliko vidim sada je i zaposlen u google kapiram da ga boli uvo da se zeza sa sony.
E sad koliko se secam the0verflow je tek posebna grupa nerdova koji vole da se hvale i kurce po konferencijama hakerskim.
Ako nisam nesto pomesao wii u su odmah razvalili ali da sem prezentacije nista nisu dali od infoa.

Last edited:
Pre 20ak godina piraterija je bula must have, danas nema potrebe za tim. Igre su manje vise dostupne, ima te razmene (koju jos nisam probao :D ) game preplatnickih servisa itd
Heheh, pa i to sto kupujes igre preko argetinske veze za 500 din, ti je ravno pirateriji, a tek ta razmena :D

Ne bih bas to tvrdio sa tim apsolutno, nisam licno ispitao ovu situaciju pa samo pretpostavljam da je zaobilazenje region locka protiv tos, ali u praksi je to neka siva zona koja se tolerise radi pridobijanja korisnika

Ne bih se slozio nikako. To je apsolutno legalna prodaja i nema veze sa piraterijom.
Jeste tehnicki, ali prakticno dobijes igru za 5 evra, koja inace kosta 60 evra, ne vidim kako developeri imaju neke koristi od toga.

Nije tehnicki ni p od piraterije - placa legalno po argentinskoj ceni.

Samo mu je dopusteno da se "fizicki ne nalazi" u Argentini, pa to iskoriscava i vara.

A što dozvoljavaju da igra na nekim tržištima košta 5 evra ako nemaju koristi nikakve?

Theflow nece nista dati i to je i rekao.
Koliko vidim sada je i zaposlen u google kapiram da ga boli uvo da se zeza sa sony.
E sad koliko se secam the0verflow je tek posebna grupa nerdova koji vole da se hvale i kurce po konferencijama hakerskim.
Ako nisam nesto pomesao wii u su odmah razvalili ali da sem prezentacije nista nisu dali od infoa.

mislim da si pomesao neke aktere, al nebitno je posto si 100% u pravu za kurcenje & ne davanje info-a

na svu srecu nisu jedini koji se ovime bave, tj uvek postoji sansa za internu svadju i leakovanje info-a
samo to nam je donelo javni hack u vreme ps3 scene

dok smo stigli do custom firmware 100 ljudi je moralo da izda jedno drugog
velike pare su bile u JB donglovima kao i veliki napor da se razbije zastita istih da bi hack napredovao tj postao dostupan svima
da to je bio jedini put....posto su hakeri sa twittera izvlacile svoje velike pise i pricali kako je to sve lako i ne vole pirateriju...nosense

jedini carevi su bili ovi iz old school Rebug ekipe...bukvalno su svaku mrvicu leaka ispitivali i samo stancovali, bez ikakve drame
ne znam jel se secate momenta kada ste sa njihovim CFW-om mogli da kupujete besplatno!!! igre sa PSN-a
taj "hack" je dugo bio u opticaju ali je bio u rukama JB dongle mafije koja nije znala kako da zastiti svoje vec razbijene donglove
nesto je procurelo do rebug tima i posle 2 dana eto njih sa novim iznenadjenjem:)

ovaj lik sto je fasovao da plati Nintendu milione dolara
ja njega "znam" lol tj bio sam na njegovom forumu i pricao sa nijim nekolicinu puta putem istog
on je bio matora cudna riba oduvek....tj njegov ideologija je bila neprikosnoveno orijentisana ka pirateriji
hostovao je tutoriale i support za sve zive konzole, promovisao je custom free resenja kao i hardwerske gadgete zahakovanje
tako da je njegov forum bio sveta zemlja, dolazili su svi...i elitist hakeri i overflow memberi i ostale vidjene twitter face, kao i normalni hakeri, kao i lesinari koji sklapaju JB donglove

svasta sam tamo procitao, ne toliko korisno za sam hak konzole ali taj aftermath posle nekog dogadjaja je uvek vise pricao o buducnosti hack scene nego bilo sta drugo

konacno kockice da slozim:)
ako ovo iole podseca na metod ps3 hakeraja...donglovi se smese...i scenario vec poznat

ps4 hakeraj tj exploit je ja mislim namerno vodjen u "pogresnom" smeru sve vreme
posto se vec duuugo vremena suska o nekom superiornijem pravom haku al toliko o tome
kako ko i zasto neam pojma...ono teorija zavere....mada dosadano je sve u vezi ps4....kakav hack takva i scena

Last edited:
Nije tehnicki ni p od piraterije - placa legalno po argentinskoj ceni.

Samo mu je dopusteno da se "fizicki ne nalazi" u Argentini, pa to iskoriscava i vara.
Nisi me razumeo, napisao sam da je tehnicki tako kako je napisao, naravno da nije piraterija.

A što dozvoljavaju da igra na nekim tržištima košta 5 evra ako nemaju koristi nikakve?
To se i ja pitam...

Last edited:
Nemacki promo
FDshJpeaIAAP4iA-1480x1110.jpg

Traje čitav mesec kod mnogih prodavnica, svake nedelje drugačiji popust na druge stvari. Ali je mizeran izbor i sniženja, čak štaviše, uvredljiv je. :D Većinu artikala sada možete da nađete putem recimo ostalih Amazona ako imate neku kombinaciju da vam to prenese i da prođete daleko jeftinije nego kod nas sa ovim "popustima".

Back
Top Bottom