• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Dobro možda je permutovano original game i pogrešio sam ali logično je da ću pomisliti da je nov IP

Lud zbunjenog, onako izmedju redova:

"Our next project, we're working on original content right now.
We can't talk about what that is, but that's the next step in the evolution for us."

E sta je evolucija sa remastera i rimejkova...

"Our next project, we're working on original content right now.
We can't talk about what that is, but that's the next step in the evolution for us."
Ovo moze biti bilo sta.

Jel ima playstation neku krštenu aplikaciju za telefone? Ovo je jedino sto imam i nista ne valja

23d9ae3b76c4b086ae540518069fc11d.jpg
8b54423566dab4babf992b6a871757f2.jpg

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Jel ima playstation neku krštenu aplikaciju za telefone? Ovo je jedino sto imam i nista ne valja

23d9ae3b76c4b086ae540518069fc11d.jpg
8b54423566dab4babf992b6a871757f2.jpg

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
@eufrat je pominjao da koristi neku native app...

Ja uvek drzim instaliran oficijelni APK kod mene, sta je to minut posla da se skine i instalira. Evo danas sam na poslu posle gledanja lulzy reakcija na Stranger of Paradise upalio app i preko njega pokrenuo download novog demoa na PS5. Dodali su sad u zadnjem update-u mogucnost da naredis konzoli da prebaci igru sa jedne particije na drugu, ili da se unistalira odabrana igra.

edit -
ps-app-connect-image-block-01-en-13nov20

Remote Play je odvojena aplikacija [koja takodje mora da se sideloaduje jer Sony ignorise nas region].

Zvuci kao elektromagnetske smetnje koje pogadjaju HDMI kabel. Veca frekvencija rada HDMI 2.1 kabela = lakse smetnje od ostalih bliskih uredjaja. Sve zraci, cak i struja u kablovima u zidovima.

Sveza vest o zracenju iz HDMI i USB kablova na trzistu.

Treba mi odgovor od iskusnih PS korisnika. Naime, pre sam sa suprugom igrao Overcooked All You Can Eat. I da bi igrali u co-opu morali smo da dodamo drugi nalog. To nije narocit problem do trenutka kada je osvojen prvi trofej koji je ostao zabelezen na tom nalogu a ne na mom primarnom. Probao sam sve pokusavajuci da igramo lokal (sa mog naloga) ali ne moze- mora se dodati drugi nalog. Pitam iz razloga sto zelim da kupim Sackboy A Big Adventure i prosto ne zelim da neki trofej zaluta na drugom prinudnom nalogu.

Vecina coop igara otkljucava trofeje za sve logovane naloge. Naleteo si na igru koja to ne radi.

Takodje, umesto full PSN naloga dodatni coop igrac moze da koristi i Guest opciju koji OS nudi.

Dodali su Game Trials na PSN, ali implementacija im nije bas sjajna.

U ponudi su dve igre, trial traje 6 sati, ali tajmer se aktivira od trenutka kada se igra doda na nalog. Znaci tajmer ide i dok se igra downloaduje na konzolu.

dqaEQTH.png

Pa eto, ko ima optiku, moci ce da besplatno isproba poneku igru.

Dodali su Game Trials na PSN, ali implementacija im nije bas sjajna.

U ponudi su dve igre, trial traje 6 sati, ali tajmer se aktivira od trenutka kada se igra doda na nalog. Znaci tajmer ide i dok se igra downloaduje na konzolu.

dqaEQTH.png

Pa eto, ko ima optiku, moci ce da besplatno isproba poneku igru.

Bas me zanima sto su se odlucili za tu varijantu - da ti krene timer kad dodas u nalog.

Back
Top Bottom