• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Već par meseci se pominje da se radi na tome, pogotovo zato što pominju i neku seriju. Dobijamo novu igru sigurno.

Mora da si pogresio negde, sigurno se ispraznila baterija za 4-5 sati. :p
ne mora da znaci da isto trosi kad je upaljen i bez inputa i kad ima input.
ne racunam tu samo ociglednu vibraciju
ali ne bi bio iznenadjen da i tako ima neki “polustandby” mod

twisted metal ps3 je bio odlican...kad je bio twisted metal a ne trka. ako bi pravili novu igru voleo bi da isprave neke stvari, da svaki lik ima svoju pricu, barem uvod i kraj, da ne bude bezveze jeftinih filmskih sekvenci i naravno, da ne bude bezveze eksperimentisanja, kao sto su bile trke...rage quitovao sam poslednju, nisam mogao da predjem igru.

ne mora da znaci da isto trosi kad je upaljen i bez inputa i kad ima input.
ne racunam tu samo ociglednu vibraciju
ali ne bi bio iznenadjen da i tako ima neki “polustandby” mod
Input je konstantan, trigger i stick su vezani gumicom da bi auto uvek išao uz zid. Ali sam zaboravio na vibraciju, bila je isključena, inače bi gamepad cele noći skakao po stolu.

bluepoint-games-sony-1.original.jpg

Sent from my OnePlus 8T using Tapatalk

Kažu prvi naslov će biti novi IP
Zapravo ne.

Jedino sto su rekli su da rade na "novom contentu". To bi moglo biti bilo sta, ekspanzija za Demons Souls, nova igra iz neke stare franshize, ili novi IP.

Kad bi napravili 6th Archstone mega zonu za Demons, to bi bio bas pure win.

Dobro možda je permutovano original game i pogrešio sam ali logično je da ću pomisliti da je nov IP

valjda je logicno da rade neki remake, nista drugo i nisu naporavili do sada

Pričali su pre kako im je želja da rade originalnu igru a sad kad ih je kupio Soni to bi bio big dil realno pre nego neki RIMEJK. Šta god da prave imaju moju pažnju kao i uvek

"Our team is a very highly experienced team, the average experience among most people is about 15 years, and all of them come from original development," Thrush said. "It's not like we're a bunch of developers that got trained up on making remasters and remakes. We have that original game development mindset in our hearts, and that's what we're now ready, finally ready with the support of Sony to push forward and show what we can do, and show what PlayStation can do."

Ok, mislim da original game ne mora nužno da znači novi ip, ali videćemo. I to možda nije sve:

Ova osoba ima prilično dobar track record, neke izvore ima. Kaže da remake nije MGS.

Back
Top Bottom