• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Ne znam za DS ali na DS4 su ocajne baterije. Imam 4 komada i ni jedan ne moze da prebaci 10 sati. Jedina dobra stvar i posle vise godina koriscenja nisam primetio da su oslabile.
Meni DS4 lagano prelazi 10h, a imam ga dosta dugo. Zato toliko i volim taj gamepad.

Možda je do igre :unsure: , sada igram Demon's Souls koji neretko ima neke efekte sa vibracijom. Mada i Miles Morales je bio sličan što se tiče trošenja baterije.

U više navrata sam čitao da kada konzola prijavi da je baterija na Dualsense-u "prazna" ima zapravo još oko 40% baterije. I da, definitivno nije bila bolja situacija na DS4.

Meni večeras iskočilo da je baterija prazna, igrao posle toga skoro dva sata i nije se ugasio kontroler. Pre toga sam par puta igrao po sat vremena nakon obaveštenja da je prazna.

Inače kad god hoću da merim koliko traje baterija uvek se zabrojim :)

Meni večeras iskočilo da je baterija prazna, igrao posle toga skoro dva sata i nije se ugasio kontroler. Pre toga sam par puta igrao po sat vremena nakon obaveštenja da je prazna.

Inače kad god hoću da merim koliko traje baterija uvek se zabrojim :)
bas cu testirati ponovo sledeci put kad budem igrao..haha tako ja za slusalice nikad ne mogu da izmerim koliko je dugo izdrzala baterija :D

par sati krace traje DS baterija vs ds4 baterija
kad se krene sa full DS baterijom cesto izdrzi ceo gaming session, recimo ~8 sati
haptic verovatno susi, mene je to pocelo bas da smara tako da verovatno kradem par sati baterije u igrama koje furaju to divljastvo

manje vise isto kao prosla gen, nije katastrofa nije ni sjajno...taman na granici...da se ne iznerviras (jako)
barem se brzo puni:)

Browser je super korisna stvar što se može vidjeti iz priloženog, a nije entry point za kompromitujuće hack-ove:

Naravno da jeste super stvar imati moderan browser da se na njemu pustaju webassembly/js emulatori, ali to ne dovodi do kriticnih kernel ili bilo kojih drugih exploita na M$ platformi. Na Sony platformi je to bio glavni entry point, sto zbog OS/sto zbog browsera koji ima razne vulnerabilities, evo vec par generacija unazad.
Zasto Sony krije browser na PS5?
Kapiram sta si hteo da kazes, pogresno je od mene sto sam rekao ```bilo koju formu web browsera``` ali iskreno nesto ne verujem da ce Sony izbaciti neki moderni ili chromium browser. Mozda kad srede OS, ko zna.

MS ima prilicna muda s obizrom da su Vita, 3DS, WiiU (from top of my head) provaljeni kroz web browser. Kao da se jednostavno razumeju u software development i imaju poverenje u sopstvene sposobnosti :D. Siguran sam da im browser trci iza gomile sandboxa i supervizora. Realno za Sony je verovatno bolje sto ne nude korisniku browser, ja licno imam 0 poverenja u njihovu sposobnost da produkcionisu pouzdana softverska resenja. Do skoro nisi mogao ni username na PSN-u da promenis, a da ne pricaomo o toni hakova koju su doziveli tokom godina.

Kad udjemo u EU sigurno cemo dobiti PSN

Prvo to će biti za 20 godina a drugo i da uđemo u Galaktičku Federaciju džabe mi kad Sony neće dati promenu regiona.

Ne treba meni SRB PSN nego da US nalog prebacim na UK ili šta god da treba da ne bih bio onemogućen da igram region lockovane DLC-eve za početak i da me ne bi terali da online igram sa ljudima iz USA u Gran Turismu.

Back
Top Bottom