• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Sta vam je, Spider-Man 2018 bolji cak i od Arkham City-ja.

edit: Aj objektivno, tu su i po kvalitetu i po kvantitetu. Bukvalno dve najbolje moderne superherojske igre.

Last edited:
Spiderman IMO ima bolji combat sistem - mnogo dinamicniji, tezi encounteri pred kraj igre i biranje razlicitih taktika tokom borbi. Ali svidja mi se i Batman sistem, daje svima jednostavan nacin da se sukobi i sa 50 protivnika, jedini pravi izazov tu je koliki combo se moze napraviti. :)

Ma ne, odličan je Spajdermen nema šta, dobra je i zabavna igra, nego sam više komentarisao kako mi je Betmen draži strip junak itd.

Mislim da ce Gotham Knight biti dobra igra, cak i solo. Na svu srecu nije live service game, pa nece biti izivljavanja nad igracima, kasnjenja endgame contenta i sl. Pun paket, a ko hoce da igra u coop-u, ima opciju za to. To su i igraci trazili za core Arkam igre i nikad nisu dobili, coop u celoj kampanji.

Ima li ikakvih naznaka da će taj Spiderman Remaster moći odvojeno da se kupi?

Moralesa sem prešao i prodao disk pa ne bih da kupujem Ultimate Edition :)

Ima li ikakvih naznaka da će taj Spiderman Remaster moći odvojeno da se kupi?

Moralesa sem prešao i prodao disk pa ne bih da kupujem Ultimate Edition :)

Nema nikakvih. Ja cu morati da pljunem 20 funti (oko 23 eura) za Remaster. Sva sreca pa sada imam svasta nesto za igranje (TLOU2, Infamous Second Son, Rachet and Clank Remake, Psychonauts, Metro Exodus ponovo... ali pre ili kasnije cu upgrajdovati MM.

Ali svidja mi se i Batman sistem, daje svima jednostavan nacin da se sukobi i sa 50 protivnika
Mnogo je taj sistem bio revolucionarniji kada se pojavio nego što sada deluje mislim na Arkam Ludaru pre svega a i posle. Načelno većina ovih sad Soni AAA je malo šta uvela, uglavnom usavršila ako izuzmem Uncharted akcione sekvence na platformama koje se ruše koje pre tog serijala nisam siguran da sam negde video.

Pucaju Jubileji, Čekaju se Tizer Trejleri, Da Kodjima Najavi Novu Igru i da nam novi Remasteri stignu

Back
Top Bottom