• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Ima li glasina, bije me hajp
Moore Law is Dead je objavio video u kojem je spominjao sta su mu njegovi izvori rekli. Sto se softvera tice, SSM je zaista ciljao da novi GoW izadje ove godine, al jbg. Igra je blizu zavrsetka rada, mogu da krenu sa promocijom kad god hoce [skoro sigurno sutra].

Sto se hardvera tice, i Sony i MS spremaju midgen updates, ali ne zna se u kojoj ce formi biti. MS ce mozda ponuditi ojjacani Series S sa otkljucanim CU-ovima [4 su ugasena u trenutnom cipu], i kasnije jaci Series X. PlayStation takodje mozda sprema Pro konzolu. Sve u svemu, sve je to predaleko i bez ikakvih dokaza.

Da GOW je sigurica ali nadam se nečemu što niko nije ni pomislio da će biti videćemo

Da smanje dozivljaj sa remasterima i cross gen igrama bi bilo sjajno za pocetak.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Last edited:
Ima li glasina, bije me hajp

- Last of Us 2 Factions, multiplayer mod, a moguće i remaster cele igre.
- Twisted Metal, pre par meseci je bio rumor da se radi nešto, rekao bih da ima nešto u tome
- Infamous i Resistance, oba se pominju ovih dana, ali diskutabilni izvori
- From Software možda radi na novoj ekskluzivi za Playstation
- Bloodborne port/remaster/remake, ista priča već 2-3 godine. Jednog dana će se desiti, samo je pitanje vremena
- Nešto sa Konamijem, Silent Hill i Metal Gear Solid remake, konstantno se diže prašina oko ovoga, ali ljudi svaki put ostanu razočarani.

Plus citat Davida Jaffea koji je posle potvrdilo još par insajdera:
"You won’t be disappointed if you are looking for the traditional, great first-party PlayStation."

edit: eh da, i nešto oko Crasha se kao kuva, influenceri su dobili neki promo materijal.

Last edited:
Da nemaju nekoga ozbiljnog kao Drukman takva neka pizdarija bi se verovatno i desila a onda bi zavrnuo samo kroz prozor sve Noti Dog
Dok je Bruce Straley bio tu da ga usmerava još je i bilo super. Čim je (Druckmann) dobio odrešene ruke vidi se u kom smeru je sve otišlo.

Straley je bio zaduzen za gameplay, a TLOU2 je apsolutno briljirao u tom polju. Drasticno su prosirili broj akcija koje igrac moze da uradi.

A Druckman je postao sef celog studija, ima [zasluzenu] poziciju gde upravlja sa svim projektima Naughty Dog-a.

Drukmen toliko ozbiljan da su morali da mu crtaju da ne može da napravi igru gde virus samo hvata žene i stvara klikere od njih, nego da mora da hvata i muškarce jer društveno neće biti prihvaćeno, pa se onda prešaltao da bude maksimalni pobornik LGQBT+ kulture

Kreirao sam UK nalog na PS store-u iskljucivo zbog Marvel Spiderman Remastera. I konacno mogu da svoju standard igru Miles Morales upgradujem u Ultimate. Cena je 20 funti. E sada, da li Remaster vredi tih para?

Ne znam, po meni ne vredi. Da je do 10£ pa još i ajd nekako.
Ti si je predpostavljam odigrao na ps4 2018.god. Kapiram da gotovo niko sa foruma nije igrao remaster zbog ovog placanja, odnosno odigrali su je na releasu.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Back
Top Bottom