• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Jebote pecevi i optimizacije se najavljiju kao WAU naslovi.
Na prelazu prosle generacije, patchevi i optimizacije za stare naslove su bili nemoguca misija. Arhtitekture su bile totalno druckije, ko god je hteo crossgen naslov morao je ulozi dostra para, a za update starih igara se morala praviti nova verzije igre.

Ako se sad ps5 rasprodaje sa 2 ekskluzive i rimejkom (a druga strana jos gora po tom pitanju), ici ce i ta pro verzija. Isplati se kupiti kad je to nekom jedina modern gaming platforma (4k, rt), a sa stanjem na trzistu ispada da je i najbolja opcija za to.

Toeto (nažalost), na US PSN-u je 70$ Director's Cut za PS5. A na EU PSN-u (Nemačkq, Austrija itd...) je 80€.

Reizdaju igru posle godinu dana i još traže $70, baš šupački potez. Da je ovo EA uradio internet bi goreo :D

Kada budem kupovao GoT to ce biti iskljucivo disk jer ovo iskustvo sa hrvatskim titlovima mi je neprevaziđeno.[emoji1] kakvo uzivanje u TLOU2. Tezina hard mi je potaman, da ne kazem lagana. Previse sam oprezan, sporo igram, svaki cosak pregledam i imam dovoljno resursa jer stealth bajo moj. Usao sam u 37 sat. Kidanjeee!

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Salim se bre ja malo sa @Chodex , on je moj staaaari drug jos iz ratnih vremena...
Nisam odigrao ni keca...nemam pojma :) Peace and love

Back
Top Bottom