• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Mislis da ne vredti tih para?

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Bolje prvo probaj kod nekog PSVR ili neki drugi VR mnogim ljudima ne prija sam dozivljaj igranja u VR-u.

Edit. Mislim da sam video negde da moze cak i da se iznajmi PSVR na jedan dan u BGu.

Svi proizvodjaci papreno naplacuju te heatsinkove [to gledaju da je luksuz], neki su i skuplji od 50e.

Iako mislim da je heatsink nepotreban za PS5 [u zatvorenom kucistu SSD-a imaju otvori gde negativni pritisak ventilatora pomera vazduh, to je vise hladjenja nego sto 95% PC M.2 drajvova dobija], ako ga neko bas hoce bolje je uzeti neki cheap generic m.2 heatsink za par evra.

Kakve su pizdonje ovi iz Sony.
Zapoceo sam sackboy na ps4. Bekapovao save na usb prebacio na ps5 i skinuo ps5 verziju na konzolu.
Naravno ps4 save ne radi na ps5 verziji a ako hoces da konverujes save zakljucan je iza psn plus clouda.

Zapoceo sam sackboy na ps4. Bekapovao save na usb prebacio na ps5 i skinuo ps5 verziju na konzolu.
Naravno ps4 save ne radi na ps5 verziji a ako hoces da konverujes save zakljucan je iza psn plus clouda.
Auf, bash su smradovi. Znam da bi mene to izbacilo iz takta.

A ako igraš PS4 verziju na PS5 je l' radi?
Jep to nije problem. Ali ono ako vec daju besplatan upgrade daj i besplatnu konverziju sejva. U svakom slucaju sam presao samo jedan svet tako da nije frka krenuo sam iz pocetka. Samo je glupo.

isti fazon i kod mene;)

konverzija save-a...nisam ni znao da to ima?
ja sam skinuo sa clouda ps4 save na local hdd ali kada sam startovao ps5 verziju igra me iskulirala za sve, nit me je pitala za import pozicije nit za dlc skinove
neprijatno iznenadjenje je bilo i za Pathless, zujalo mi se malo opet po igri i to na ps5 pew pew...sa starim ps4 savegame-om....ali ne da radi /ty sony
tako da sam install ps4 verziju igre i faceroll da me mine zelja:)

smesno je za trofeje, posto svaka verzija ima svoju posebnu listu

trebali su malo da povedu racuna o tome, nema puno tih combo verzija igara a nama to mnogo znaci

isti fazon i kod mene;)

konverzija save-a...nisam ni znao da to ima?
ja sam skinuo sa clouda ps4 save na local hdd ali kada sam startovao ps5 verziju igra me iskulirala za sve, nit me je pitala za import pozicije nit za dlc skinove
neprijatno iznenadjenje je bilo i za Pathless, zujalo mi se malo opet po igri i to na ps5 pew pew...sa starim ps4 savegame-om....ali ne da radi /ty sony
tako da sam install ps4 verziju igre i faceroll da me mine zelja:)

smesno je za trofeje, posto svaka verzija ima svoju posebnu listu

trebali su malo da povedu racuna o tome, nema puno tih combo verzija igara a nama to mnogo znaci
Ako imas cloud ps4 save lagano je. Samo odes u opcije u sackboy i teras sa r1 ili l1 tabove dok ne dodjes do extras imas zadnja opcija transfer save i to je to.
Ali su ljude sa usb sejvom iskulirali.

a vidim slican fazon je i za ff7 (doduse tamo radi usb), pathless npr nema nista od slicnih opcija, pa kad sam video sackboy demoral nisam ni kliktao po opcijama (sem da ugasim trigger effect)

kasno je za ps4 sackboy save sada ali thx anyway...barem sam "svesniji" potencijalnog resenja za ostale igre

Jbg mnogo su jaki pa su se osilili. Uostalom kao i za kontrolere za isti taj sackboy.
Prakticno imam 4 dualshock 4 i ne mogu da igram u multju sackboy samo zato sto sam izabrao ps5 verziju. Cist bezobrazluk, nekad mi je tako zao sto MS nema igre, vrlo rado bih se prebacio.

stvarno je meh za ds4...mozda jednog dana...ako se nesto osramote jako /shrug
ja cu malo da "stedim" DS i cepam ps4 backlog na ds4-ma...ono atm se jezim se od pomisli da reklamiram DS gamecentru lol

al pogub kada sam igrao Tearaway Unfolded kada je igra snimila sta pricam i pustala to po nivou....reko kako wtf ds4 nema mic aaaa
onda sam se setio da ps4 ima voice control pa eto

Back
Top Bottom