JackRaid04
Deus Ex Manjina
- Reaction score
- 5,374
Turira vas Denis

U zadnjih 7 dana sam bar 3x video DE verziju konzole neke su cak bile i sa igrom za 699e. Kada se proda igra za 50-60eura konzola izadje 650e. Ako je vec toliko hitno pa sto da ne, ako nije onda cekaj jbga.Najjeftinija DE konzola na k/p je 600 eura, mada ni nje vise nema. Prosecna cena konzole na k/p je oko 750-800 eura. Sto nije 100 eura vec 300 eura vise.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Aj ne lupaj molim te. Necu da dam 250 eura vise za konzolu i tacka.U zadnjih 7 dana sam bar 3x video DE verziju konzole neke su cak bile i sa igrom za 699e. Kada se proda igra za 50-60eura konzola izadje 650e. Ako je vec toliko hitno pa sto da ne, ako nije onda cekaj jbga.
Ne lupam video sam bar 3 takve ponude jednu mi je cak i Shinbojan pokazao. Ako neces da das ne moras zabole me.Aj ne lupaj molim te. Necu da dam 250 eura vise za konzolu i tacka.
Nista ti ne verujem.Prekljuce zvali Shina da pokupi PS5 covek se prijavio pre mesec i po za konzolu u GCu ili gde vec. A nisu zvali ljude koji cekaju od prosle godine na cuvenom ''spisku''. Tako da ono jbga sve je random.
Nemam razloga da te lazem mozes decka i sam da pitas konzolu je preorderovo u maju negde ili krajem aprila pre neki dan su ga zvali, ne zelim da kacim skrinshotove razgovora da bi ti dokazivao nesto. Ako neces da verujes ne moras, veruj spisku.Nista ti ne verujem.
Sada sam bas otisao na GC sajt i vidim prilikom popunjavanja rezervacije moras da popunis obavezno polje sta zelis od dodatne opreme.Nemam razloga da te lazem mozes decka i sam da pitas konzolu je preorderovo u maju negde ili krajem aprila pre neki dan su ga zvali, ne zelim da kacim skrinshotove razgovora da bi ti dokazivao nesto. Ako neces da verujes ne moras, veruj spisku.

Pa zato i nema nabavke digitalnih konzola od prosle godine, dokle god mogu ovako da izvuku extra kesh na 2 igre i dodatnu opremu.Sada sam bas otisao na GC sajt i vidim prilikom popunjavanja rezervacije moras da popunis obavezno polje sta zelis od dodatne opreme.
U prevodu ko napise najvise njemu ide konzola bio i 3080 ti na listi.![]()
Pisao sam juce GC.Kazu nemamo digi ne zna se nista kada ce biti itd i na kraju odgovora pitaju a da li zelite dodatnu opremu(a pritom nisam ni rezervisao kod njih nego se samo raspitivao)hahahaPa zato i nema nabavke digitalnih konzola od prosle godine, dokle god mogu ovako da izvuku extra kesh na 2 igre i dodatnu opremu.
O tome ti pricam na digi konzolu mozes da zaboravis nazalost i ko zna do kada. Jedino da zabodes negde disk verziju i da prodas posle igre ako te ne zanimaju da bi spustio preprodavacku cenu i to je to jbga... Takvo je stanje sa svim uredjajima manje vise.Pisao sam juce GC.Kazu nemamo digi ne zna se nista kada ce biti itd i na kraju odgovora pitaju a da li zelite dodatnu opremu(a pritom nisam ni rezervisao kod njih nego se samo raspitivao)hahaha
Hvala na savetu.Mozda tako i uradim ako ne stigne DE do oktobra/novembraO tome ti pricam na digi konzolu mozes da zaboravis nazalost i ko zna do kada. Jedino da zabodes negde disk verziju i da prodas posle igre ako te ne zanimaju da bi spustio preprodavacku cenu i to je to jbga... Takvo je stanje sa svim uredjajima manje vise.

i na kraju odgovora pitaju a da li zelite dodatnu opremu(a pritom nisam ni rezervisao kod njih nego se samo raspitivao)hahaha
I to što kažeš. Kad običnom motkom izudaraš govna, eto govnjive motke.Dovoljna je obična motka....