• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Rift Apart i Demons Souls su izdati bez tih logoa, pa se niko nije pitao hoce li i oni izaci na PC-u...

Najrealnije je da sada Sony promovise te eskluzive bez tog logoa.

Polako sam poceo da gubim strpljene. Zvao sam Gigatron da se raspitam kada stizu konzole, i covek proverio i kaze stigla je mala kolicina koja je podeljena ljudima koji su porucili u decembru dok mene nije nasao na spisku. Malo sam ga pritisnuo, ponovo uzeo moje podatke i rece zvace me kasnije. Zvao me nakon pola sata i kaze da sam na nekom drugom spisku. [emoji2955] ne znam da li da budem optimista.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Svestan sam da će mi neko sad reći, ti tako pričaš jer nemaš da kupiš trenutno konzolu (a možda i imam nbtn) nego kao što se toliko kidate, sačekajte, biće toga. Mislim ima šta da se igra kros gen ful on, igraćemo PS5 lol ko i svaku konzolu do sad.

Nije ni problem kupiti medju prvima, baš nemam ništa protiv toga al kad nema nema. Ja se ne bi cimao nema šanse toliko da zivkam ljude koji prvi pojma nemaju ni šta stiže ni kad...

Ja imam razloga zmza neatrpljenjem jer kao prvo nista od ps4 only igara nisam igrao. A koliko sam razumeo ceka me neka bahata ps4 kolekcija za dz. Moracu Nika da cimam i njegov uticaj u Gamesu.

hteo sam da imam jedan ps na launchu, kad se to nije desilo sad mi nije toliko ni bitno kad cu ga kupiti, ne zuri mi se.

Ja cu barem dobiti uskoro PS5 a Denis napast grafu malo sutra. [emoji1]

Dopisivanje sa gamesom

G
Poizdrav, nažalost Digitalne verzije još nismo dobijali. Inforamacija novih nažalost nema

JA neko je rekao(forum)da su mu rekli iz games centra da ce digital tek krajem godine stizati.da li je to i kod vas tako ili ni to ne znate?

G Pa to su iskreno sve neka nagađanja
Precizne informacije nemamo, ali i mi smo dobili info da do zime neće biti digitalne konzole

JA Hvala na odgovorima iskrenim.A zna li se razlog sto je ovakvo stanje kod nas?msm nije vise kao prosle godine ili pocetkom godine da nema ni u svetu.sad a ima skoro svuda samo kod nas nema

G Nema svuda u svetu mozda jeste malo bolj situacija ali ni tamo nisu dobili svi koji su preorderovali jos u novembru
Sto se tice naseg trziste em je malo em se konzole kupuju na crnom trzistu em nemamo otvoren store za nasu zemlju sve gore od goreg

JA crno trziste je strano po pitanju ps5

G svuda je tako na zapadu su se prodavale za 10 soma nije to problem kasnije je problem jer da bi ustedeli pare ljudi ce pre da kupe na kp nego u radnji a prodaja na kp se racuna Madjarima posto je tamo i kupljena

JA pa iskren da budem nisam siguran da je ono sa kp iz madjarske.koliko sam video ni madjari nemau ps5.sad mozda gresim ne znam

G dobro mozda ne iz Madjarske ali u Srbiji nisu kupljene to je poenta

Meni nije jasno ako se vec ima tolika zelja i potreba za konzolom zasto je jednostavno ne kupiti za 100eura vise od preprodavaca sa KP? To je ionako stvar koja ce se igrati 5-6-7 godina, tih 100eura vise verujem da te nece finansijski unistiti. Nije da kosta 2500eura vise od svoje vrednosti pa da nema nikakvog smisla kupovati.

Meni nije jasno ako se vec ima tolika zelja i potreba za konzolom zasto je jednostavno ne kupiti za 100eura vise od preprodavaca sa KP? To je ionako stvar koja ce se igrati 5-6-7 godina, tih 100eura vise verujem da te nece finansijski unistiti. Nije da kosta 2500eura vise od svoje vrednosti pa da nema nikakvog smisla kupovati.
To nije istina.pricam generalno za digital.450e i 650e na kp nije ni blizu 100eura

To nije istina.pricam generalno za digital.450e i 650e na kp nije ni blizu
Moj post se odnosio na Chodexa. Opet kazem ako je tolika frka i smak sveta konzola je mogla da se nabavi preko KP. Za digital nemam pojma ta konzola se ionako prodavala u prvom talasu vise je niko i ne dobija niti ce je dobijati dok se ne unormalni proizvodnja i dok ne ispucaju disk verzije konzole sa bundle igrama.

Najjeftinija DE konzola na k/p je 600 eura, mada ni nje vise nema. Prosecna cena konzole na k/p je oko 750-800 eura. Sto nije 100 eura vec 300 eura vise.

Back
Top Bottom