Treba globalno bojkotovati i kupovati pc i gotovo
Mada je trebalo prvo bojkotovati cenu igara od70 dolara
Ma cjednom ga upgrejdujes i miran si 10 godina bar tako krejzi kazePa i kupovina novog PC je sada veoma skupa, pogledaj samo cene za RAM/SSD.

Pa tako nekako, ocekujem ovaj rtx4080 da mi pokrije dve konzolne generacije, sto je otprilike toliko vremena...
Ne verujem da ce PS6 imati jacu karticu od 4080...
Ja ga ocekujem krajem 2027, 28-me najkasnijePa s obzirom da će izaći za 5 godina...
Sto da nece kad je overkill za ovu generaciju ps5... zaista ne verujem da ce ps6 imati jacu karticu od nje, ako izadje kad ocekujemJesteee pokrice ti dve generacije, pretera ga... jos god dve i 4080 je odsvirao svoje
Ne znam da li si cuo, ali sva ova povecanja cena konzola su zbog povecanja cena PC komponenti.Treba globalno bojkotovati i kupovati pc i gotovo
Graficka koja je bila lansirana za $1200 [i na koju treba da se doda jos dosta para za ostatak kompa] i treba da pokrije dve generacije.a tako nekako, ocekujem ovaj rtx4080 da mi pokrije dve konzolne generacije
Odokativno bice tu negde u tom rangu, videcemo kakve ce klokove i RAM da stave.Ne verujem da ce PS6 imati jacu karticu od 4080...
Pa slazem se, to i pricam...Graficka koja je bila lansirana za $1200 [i na koju treba da se doda jos dosta para za ostatak kompa] i treba da pokrije dve generacije.
Znaci po tebi je uredu da se povecaju cene konzola zbog povecanja komponenti ako dobro znam ram je drasticno povecan sa cenom?Ne znam da li si cuo, ali sva ova povecanja cena konzola su zbog povecanja cena PC komponenti.
Gaming PC-ovi su sada jos vise skuplji nego konzole.

Sta se ti zelis na cene igara, koliko ono rece da mlatis evra mesecno?Ipak mi nismo svajcarska da imamo mogucnost da kupujemo igre na tom prosecnom platnom nivou,stoga je sve preko 50dolara/evra skupo...

Izvini ali nije ovo promocija vestacke inteligencijeSta se ti zelis na cene igara, koliko ono rece da mlatis evra mesecno?
Na sta odu pare? ah da, na igrackice himen i druzina...

Bravonema to veze sa koliko ko zarađuje

Privatna stvar koju si sam javno govorio na forumu... ahahajhahhahajajajajDruga stvar koliko zaradjujem je moja privatna stvar

To zaboraviIaju sto se za konzolu mora dati 600$ a miran si 6-7 godina lol
Rant over![]()