• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Treba globalno bojkotovati i kupovati pc i gotovo
Mada je trebalo prvo bojkotovati cenu igara od70 dolara

Pa i kupovina novog PC je sada veoma skupa, pogledaj samo cene za RAM/SSD.

Pa tako nekako, ocekujem ovaj rtx4080 da mi pokrije dve konzolne generacije, sto je otprilike toliko vremena...

Ne verujem da ce PS6 imati jacu karticu od 4080...

Pa tako nekako, ocekujem ovaj rtx4080 da mi pokrije dve konzolne generacije, sto je otprilike toliko vremena...

Jesteee pokrice ti dve generacije, pretera ga... jos god dve i 4080 je odsvirao svoje

Treba globalno bojkotovati i kupovati pc i gotovo
Ne znam da li si cuo, ali sva ova povecanja cena konzola su zbog povecanja cena PC komponenti.

Gaming PC-ovi su sada jos vise skuplji nego konzole.
a tako nekako, ocekujem ovaj rtx4080 da mi pokrije dve konzolne generacije
Graficka koja je bila lansirana za $1200 [i na koju treba da se doda jos dosta para za ostatak kompa] i treba da pokrije dve generacije.

Odokativno bice tu negde u tom rangu, videcemo kakve ce klokove i RAM da stave.

Ne znam da li si cuo, ali sva ova povecanja cena konzola su zbog povecanja cena PC komponenti.

Gaming PC-ovi su sada jos vise skuplji nego konzole.
Znaci po tebi je uredu da se povecaju cene konzola zbog povecanja komponenti ako dobro znam ram je drasticno povecan sa cenom?
To nema nikakve veze sa povecanjem cena fizickih igara na 70 dolara/evra a verujem da nije obaveza da se kompletna cena konzola poveca iz razloga nekih povecanja posto kontam da ciljas na to sto je skocila cena rama pa konzole koriste ram pa se vade na povecanje cena,aha sigurno je to razlog povecanja cena konzola...

Ovu drugu definiciju da su pc evi sada jos vise skupji:da jesu ali i dalje imaju besplatne igre za raliku od 70 dolara po igri(nemoj mi molim te samo odgovarati kako postoji gamepas i razni popusti,zvanicna cena je 70 za nove igre)
ali i da ih placas po 50e puta bar 6 igara godisnje to je 300 evra smo za diskove ali nararvno ja nisam u kultu mucenika sony fanboja tako da realno gledano .
Ipak mi nismo svajcarska da imamo mogucnost da kupujemo igre na tom prosecnom platnom nivou,stoga je sve preko 50dolara/evra skupo...
Hardwer je ipak neopravdano poskupeo to tvrdim i dalje.

Ja u zivotu nisam bio za to da igram igre na kompu ali posle ove generacije iskreno kako bi uopste imalo smisla kupovati i dalje konzole kada bukvalno sve ima na kompu i to jos fre :)

Ipak mi nismo svajcarska da imamo mogucnost da kupujemo igre na tom prosecnom platnom nivou,stoga je sve preko 50dolara/evra skupo...
Sta se ti zelis na cene igara, koliko ono rece da mlatis evra mesecno? 🤔
Na sta odu pare? ah da, na igrackice himen i druzina...

Sta se ti zelis na cene igara, koliko ono rece da mlatis evra mesecno? 🤔
Na sta odu pare? ah da, na igrackice himen i druzina...
Izvini ali nije ovo promocija vestacke inteligencije :)
Druga stvar koliko zaradjujem je moja privatna stvar i da trosim na drogu recimo to je moja privatna stvar :)
nema to veze sa koliko ko zarađuje
Bravo

Pricao sam na globalnom nivou jer verujem da ima ljudi kojima je to zaista puno a i jeste puno jer to je i dalje video igra koja ce zabaviti neko dete :)
Mada ne vidim poentu sto se krejzi buni?Svkako skida igre sa neta za pc?Konzole je video samo preko jutuba bese i to prosle godine?

Ne treba kupovati i rešeno.
Reno je pre 3 godine sa izlaskom talismana i dal novog kadjara ili megana nisam siguran kojo je bio drugi model imao najmanju prodaju u proteklih 3 godine i smanjio cenu mada kontam da njih guše kinezi kao i sve ostalo u autoidustriji.. Ovde je problem manjak konkurencije jer microsoft se ponaša kao da su svi drogirani, rukovodatvo im je otprilike na nivou željka Mitrovica.... A ninteno veli hhm ninteno nije ni blizu ciljane grupe stoga je izbor očigledno samo na soniju... Tako da verujem da ce biti još gore...

Iako je ovo poskupljene prvi put (ja mislim) u istoriji konzola da umesto smanjenja imamo povecanje cene konzole ovako kasno, nije neocekivano.

Ovde se pominje PC kao bolja alternativa sto mi je smesno (ovo dolazi od PCMR igraca), cene u PC svetu su apsolutno lude, i to ne mislim samo sada na ovaj RAM, GPU cene su odavno nerealno visoke, a ni CPU nisu bas mnogo bolji. A tek ovo pominjanje "besplatnih" igara mi je lulzy af

Za nekoga ko hoce da ustedi konzole ce uvek biti bolje resenje, uvek bilo i uvek ce da ostane, a da ne pricam sto jedino na konzolama i dalje mozes da uzmes fizicku igru koju kada predjes mozes i da prodas ako zelis.

A kada vec rant-ujemo oko cena, ljudi uzimaju debilne mobilne telefone za hiljade evra i menjaju ih svakih godinu/dve, a kukaju sto se za konzolu mora dati 600$ a miran si 6-7 godina lol

Rant over :D

Back
Top Bottom