• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Je l' se ovo updateuje do kraja godine?

U smislu mogu i za 10 dana odradim i uračunaće stvari do tad?

@vix Au, svaka čast! Trenutno sam na trećini Australije a igri se ne vidi kraj :) Jesi li jurio platinu? Koliko igra inače traje?

Svaka cast kako je ispostovao gospodina.

@Konrat Prosek za igru je 35h, ali cak i vijanje platine ne traje preko 200h. Vidi se da bas uziva u igranju. :D

@Konrat ujurio sam Platinum 😁 ... efektivno sam uradio sve što može da se uradi u igri. Nisam jedino max-ovao sve skill-ove i nisam nešto mnogo zavirivao u svaki ćošak ili sandbox-ovao, eksperimentisao, testirao itd. Verovatno ima sitnih stvari i iskustava koje sam propustio ali sam se iscrpio pa mi više nije toliko zanimljivo da igram i dalje. Nadam se da će u nekom trenutku biti nekog dodatnog sadržaja pa da se opet probudi želja. Igrao sam na Brutal i jurio S rank za sve tako da je baš baš potrajalo. Neke sekvence sam i ponavljao kada sam skapirao da sam zeznuo stvari.

Tip za početnike, ako uzmete order koji zahteva eliminaciju neprijatelja i manje od 100% izgubljenog health-a za S rank, nemojte da idete okolo i radite druge stvari nego idite pravo da radite taj order. Ako odete da radite nešto drugo, health koji izgubite u toku toga će se takođe računati u finalni ranking kada obavite order. Tipa skrljate se negde, izlomite noge... papaaaaa S rank. Obični (standard) order-i mogu da se ponove ali main i sub order-i ne mogu.

Sve u svemu, DS1 je bio brutalniji i teže sam došao do Platinum-a... i bome oko 60+ sati više mi je trebalo u odnosu na DS2. Ali i ja sam malo ćaknut... igram polako i s uživanjem pa izvučem maksimum iz igre :)

@DieH@rd ako se fokusiraš samo na Platinum achievement, da, 200 sati je overkill ali ima stvari koje nisu pokrivene achievement-ima tipa "Completion Milestones" a koje te teraju da igraš još:

Zanimljivo sto su ovo prikazali nedelju dana pre rumorovanog dolaska novog State of Play-a. Mozda su i dalje osetljivi kod prvog prikaza multiplayer projekata, pa da ostale najave na SoP-u nebudu nadmasene sa burnom reakcjiom javnosti.

Anyhow, na prvi pogled izgleda fino, akcija je bas over the top brza i flashy. Imace singleplayer kampanju, ali primarni fokus je na 3 player run-ovima uz sakupljanje randomizovanih roguelike skill-ova posle vecih okrsaja, sakupljanje jace opreme, i big bossovi na kraju. 4 velike mape, 2 vrste misija (nightreign trcanje po sve manjoj playable zoni do zadnje boss-a i Cauldron horde run-ovi].

PC + PS5 [with crossplay], beta test prijave pocele.

Danasnji SoP je bio iznadprosecan, ali bez megatona koji bi ga uzdigli u bas top nivo. Gomila solidnih igara, par finih najava, gameplay pogled na Control 2, MGS4 se vraca, i Grcka GoW saga ce dobija rimejk [koji nece skoro]!

-------------- State of Play Feb 2026 --------------
----------------------------------------------------

Kena: Scars of Kosmora - 2026, PS5 & PC
Ghost of Yotei Legends - March 10, free
Death Stranding 2 PC - March 19
4Loop - pre beta, public tests planned
Pragmata - story trejler
RE9 - story trejler

Legacy of Kain Defiance Remastered - hd graphics, new camera, new map, dev content
Brigandine Abyss - 2026
Dead or Alive 6: Last Round - Jun 25, + F2P version

Control Resonant - gameplay trejler
Crimson Moon, trejler, 2026
Beast of Reincarnation - story trejler, ug 4
Rayman 30th Anniversary Edition - Feb 13
Mina the Hollower - spring 2026, demo tomorrow
Neva: Prologue - Feb 19
Yakoh Sinobi Ops - trejler, top down 4 player, 2027

Project Windless - Krafton
Star Wars Galactic Racer - gameplay trejler, 2026
007 First Light - story trejler, may 27

KONAMI SEGMENT
Metal Gear Solid Master Collection vol 2 - MGS4, Peace Walker & Ghost Babel, 27. avg
Darwin's Paradox MGS levels , april 2, demo tomorrow
Castlevania Belmont's Curse - 2026
Silent Hill Townfall - trejler, 2026

Rev.Noir - trejler, anime jRPG
/Konami

John Wick - Saber
Marathon - 26feb-2mart open weekend
PS+ game showcase

Saros - combat breakdown, april 30
Tokon Fighting Souls - new X-Men fighters, Avg 6
God of War Trilogy Remake - now in development
God of War Sons of Sparta - 2D action game, shadowdrop!

----------------------------------------------------

Mogli u malo ispeglati peace valker bas se vidi da je psp igra :)
Inace mgs4 vise nije exkluziva za ps3,konacno ce i microsoftovci moci da odigraju ovo :)

Back
Top Bottom