• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Evo ga prvi DF test od PS5 Power Saver moda, koji je potencijalno predstavlja pripremu softvera za nadolazeci PS6 portable.

U medjuvremenu je izasasla power saver podrska za Death Stranding 1 i 2, o tim igrama su pricali u novom DF Direct-u. DS1 radi sa 60fps, dok je DS2 spusten na 30fps.

Pojavio mi se drift na levom analogu. Nije stalno već nasumično povuče ali postaje sve iritantnije. Vidim da u NS ima neki servis za to, jel imao neko iskustva sa zamenom analoga?

Pojavio mi se drift na levom analogu. Nije stalno već nasumično povuče ali postaje sve iritantnije. Vidim da u NS ima neki servis za to, jel imao neko iskustva sa zamenom analoga?
i meni se pojavi povremeno, ali ga ocistim i dunem, pa nestane.
nekad povecam i drift zone, za sad to pomaze...

i meni se pojavi povremeno, ali ga ocistim i dunem, pa nestane.
nekad povecam i drift zone, za sad to pomaze...
Meni je ovo u početku bilo podnošljivo, obično se pojavi ako nisam neko vreme koristio i onda kad se ''razdrma'' nestane i ne primetim u igri. Ali sad je dosta učestalije. Krenuo da igram Stellar Blade i često kad sam kod nekog predmeta gde je potrebna interakcija ženska krene da se vrti. Ili to igra radi namerno da pokaže boob/ass jiggle physics :ROFLMAO:
Znam za ove sa Insta, menjaju analoge za hall stickove, kažu ljudi da su ok. https://www.instagram.com/servis_dzojstika_ns
Na taj servis sam i mislio, ali reko ajd da ne reklamiram :)

Slike Bluepoint-ove otkazane God of War live service igre smestene u Grckoj
more @ https://mp1st.com/news/report-first-look-at-cancelled-god-of-war-multiplayer-game-unveiled

1gw.jpg.webp

2gw.jpg.webp

9gw.jpg.webp

11gw.jpg.webp

15gw.jpg.webp

Sta, svi likovi otisli kuci kad im je javljeno da je igra cancelled i sad lokacije u igri zvlje prazne :D
Bukvalno, koja je poenta ovih screenshotova?

Steta sto metric-shitton napravljenih asseta iz ovakvih otkazanih projekata nece nikada videti svetlost dana. Verovatno bi ti asseti mogli biti osnova za pravljenje neke nove igre, ali to ce vecno ostati zaboravljeno u nekom cloud backup-u.

SuckerPunch je potrosio dosta vremena i para za zanimljiv vectical slice svoje post-SecondSon pre-Tsushima igre, i umesto da se to iskoristi za neku random detektivsku igru, timeloop roguelike, ili VR akciju, samo ce skupljati prasinu.

Ja bih platio milion eura samo da naprave InFamous 3 ili reboot
Ja ne bi platio ni za ova sranja od igara za ps5 d ima pirateerije uvek bi skidao free igre sa neta a inace meni zao sto smo dobili prosecnu igru kao horizon a ugasili kiulzone ip za resistnce motorstorm i wipeout da ne govorim...
Infamuous mi dosadna igra doduse samo kec sam kao nesto pokusao da igram kada se pojavio i odustao...Dvojku nisam ni pipnuo i one vampire expanzijuu a onaj na ps4 jeste imao stvarno trava grafiku ai su to igre koje me jednostavno ne drze...Prototip i sva ta superhero sranja u open worldu nisu moj tip,jedno sto sam igrao da mi je dosta drzalo paznju na ps2 davno bese hulk ultimate destruction sve posle toga mi bilo nezanimljivo i dosadno....

Back
Top Bottom