• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Spanci ce dobiti 150€ popust za base PS5 kada krenu novogodisnji popusti
Black-Friday-PlayStation-2025-min.jpeg

pa i kao takvi su svetlosnim god. ispred nas
Ne znam samo po cemu je portugal ispred nas osim sto je ispred evrope i gleda na oken?Po tome su sigurno ispred nas :)

Nisu bas toliko ispred i nije bas neki odnos cena I primanja ali se lakse zivi to je neosporiva cinjenica ali ipak bi pre izabrao Nasu drzavu za zivot(SRBIJA) a spanija je nesto skroz drugo..U belgiji nisam jos bio a holandija mi se nije svidela mada je uredjena drzava to je nesto sto sam samo video u sloveniji sto se tice cistoce i nekog gradskog reda a cuo sam da je belorusija najcistija drzava u evropi :)

Da li mogu na PS5 kad igram online da koristim joypad kao mic a slušalice ubodene u joypad za zvuk?

A je l' moguća kombinacija da koristim i mic sa slušalica ubodenih u joypad?

Vidim na benchu da je sad trending kombina da se na japanskom nalogu uzme Plus Premium pretplata za 4000rsd.

Spremam se da probam uskoro pa javljam. :)

Last edited:
Odradio bez problema, pa ko hoće da se zeza sa Google translate i otvaranjem japanskog naloga ovo je smešno jeftino. Znatno jeftinije nego essentials u US/UK.

Izgleda prolazi i većina naših kartica, meni konkretno Yettel prošla.

Samo imati u vidu da katalog igara nije 100% isti kao u US/UK.

Popustili braća žuti što se plaćanja tiče, manje više većina kartica prolazi, sam kod našeg brata SuvogVrata, njegova ne mere.
Indija je isto ok rešenje ko neće da uči japanski 😁

Back
Top Bottom