• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Evo ga prvi DF test od PS5 Power Saver moda, koji je potencijalno predstavlja pripremu softvera za nadolazeci PS6 portable.

U medjuvremenu je izasasla power saver podrska za Death Stranding 1 i 2, o tim igrama su pricali u novom DF Direct-u. DS1 radi sa 60fps, dok je DS2 spusten na 30fps.

Pojavio mi se drift na levom analogu. Nije stalno već nasumično povuče ali postaje sve iritantnije. Vidim da u NS ima neki servis za to, jel imao neko iskustva sa zamenom analoga?

Pojavio mi se drift na levom analogu. Nije stalno već nasumično povuče ali postaje sve iritantnije. Vidim da u NS ima neki servis za to, jel imao neko iskustva sa zamenom analoga?
i meni se pojavi povremeno, ali ga ocistim i dunem, pa nestane.
nekad povecam i drift zone, za sad to pomaze...

i meni se pojavi povremeno, ali ga ocistim i dunem, pa nestane.
nekad povecam i drift zone, za sad to pomaze...
Meni je ovo u početku bilo podnošljivo, obično se pojavi ako nisam neko vreme koristio i onda kad se ''razdrma'' nestane i ne primetim u igri. Ali sad je dosta učestalije. Krenuo da igram Stellar Blade i često kad sam kod nekog predmeta gde je potrebna interakcija ženska krene da se vrti. Ili to igra radi namerno da pokaže boob/ass jiggle physics :ROFLMAO:
Znam za ove sa Insta, menjaju analoge za hall stickove, kažu ljudi da su ok. https://www.instagram.com/servis_dzojstika_ns
Na taj servis sam i mislio, ali reko ajd da ne reklamiram :)

Slike Bluepoint-ove otkazane God of War live service igre smestene u Grckoj
more @ https://mp1st.com/news/report-first-look-at-cancelled-god-of-war-multiplayer-game-unveiled

1gw.jpg.webp

2gw.jpg.webp

9gw.jpg.webp

11gw.jpg.webp

15gw.jpg.webp

Sta, svi likovi otisli kuci kad im je javljeno da je igra cancelled i sad lokacije u igri zvlje prazne :D
Bukvalno, koja je poenta ovih screenshotova?

Steta sto metric-shitton napravljenih asseta iz ovakvih otkazanih projekata nece nikada videti svetlost dana. Verovatno bi ti asseti mogli biti osnova za pravljenje neke nove igre, ali to ce vecno ostati zaboravljeno u nekom cloud backup-u.

SuckerPunch je potrosio dosta vremena i para za zanimljiv vectical slice svoje post-SecondSon pre-Tsushima igre, i umesto da se to iskoristi za neku random detektivsku igru, timeloop roguelike, ili VR akciju, samo ce skupljati prasinu.

Ja bih platio milion eura samo da naprave InFamous 3 ili reboot
Ja ne bi platio ni za ova sranja od igara za ps5 d ima pirateerije uvek bi skidao free igre sa neta a inace meni zao sto smo dobili prosecnu igru kao horizon a ugasili kiulzone ip za resistnce motorstorm i wipeout da ne govorim...
Infamuous mi dosadna igra doduse samo kec sam kao nesto pokusao da igram kada se pojavio i odustao...Dvojku nisam ni pipnuo i one vampire expanzijuu a onaj na ps4 jeste imao stvarno trava grafiku ai su to igre koje me jednostavno ne drze...Prototip i sva ta superhero sranja u open worldu nisu moj tip,jedno sto sam igrao da mi je dosta drzalo paznju na ps2 davno bese hulk ultimate destruction sve posle toga mi bilo nezanimljivo i dosadno....

Ja ne bi platio ni za ova sranja od igara za ps5 d ima pirateerije uvek bi skidao free igre sa neta a inace meni zao sto smo dobili prosecnu igru kao horizon a ugasili kiulzone ip za resistnce motorstorm i wipeout da ne govorim...
Infamuous mi dosadna igra doduse samo kec sam kao nesto pokusao da igram kada se pojavio i odustao...Dvojku nisam ni pipnuo i one vampire expanzijuu a onaj na ps4 jeste imao stvarno trava grafiku ai su to igre koje me jednostavno ne drze...Prototip i sva ta superhero sranja u open worldu nisu moj tip,jedno sto sam igrao da mi je dosta drzalo paznju na ps2 davno bese hulk ultimate destruction sve posle toga mi bilo nezanimljivo i dosadno....
Ma najbolje je bilo kad su izbacivali racing igre sa 3 staze. Sta ce nam vise od toga, sve drugo je nezanimljivo i dosadno, sto kazu drugovi iznad, igre moraju da budu fine tuned za moj ukus, ili ni ne treba da postoje.

Evo spiska podrzanih igara koji PS+ Premium pretplatnici mogu streamovati sa Cloud-a [2802], bilo da su one deo PS+Premium library-a ili ih je korisnik kupio. Vredno je spomenuti da su u pitanju samo PS5 igre, sad pogledah na spisku nema PS4 ekskluziva kao sto su Bloodborne ili The Order 1886.

Inace, na PS Store backend-u su pronadjene ikonice za "CrossBuy" i "PS5/PC" tagove. Nema jos naznaka da li ce uopste biti PS5/PC crossbuy naslova i kako bi oni funkcionisali, koji PC store bi dao igru dzabe igracu ako je on kupi preko PSN-a....
IMG-7878.jpg

-Inace, na PS Store backend-u je pronadjena ikonica za "CrossBuy" i "PS5/PC" tagove. Nema jos naznaka da li ce uopste biti PS5/PC crossbuy naslova i kako bi oni funkcionisali, koji PC store bi dao igru dzabe igracu ako je on kupi preko PSN-a....
IMG-7878.jpg
Nijedan naravno zato sto ce sigurno u nekom trenutku izbaciti svoj launcher za PC.

PC masa ce sigurno biti jako srecna kada se to desi! :D Pogotovo ako ne bude day1 release-a za velike PS5/6 1st party igre nego ce PC igraci morati cekati port par godina, pa da tek onda dobiju "crossbuy" igru na PC launcheru.

Kada su prvi put izasle glasine da ce PSVR2 biti portovan na PC, bio sam pisao ovde da bi jedan moguc potez bio pravljenje PC launchera za PSVR2 igre, ali na kraju je sve islo direkt preko Steam-a i ponovnom kupovinom svih igara.

Back
Top Bottom