rokijeva mala radnjicaUzmi zajebavaj se malo pa ćeš ga lako prodati za iste pare kad te smori.
rokijeva mala radnjicaUzmi zajebavaj se malo pa ćeš ga lako prodati za iste pare kad te smori.
Moze, sa PS+ premium pretplatom.A mogu da koristim ovaj cloud gaming kod nas?
Ako ti je CPU dobar, taman si miran za nextgen igre... ako ces biti zadovoljan sa pribliznim vizuelnim podesavanjima u tim igrama [+ako PC port bude dobar].Joj! Kupio sam Geforce 5070ti nedavno. Da li ce ovaj gpu moci parirati PS6 konzoli? Makar u early crossgen naslovima? Sorry za offtopic![]()
To je (IMO) jedini GPU koji se isplati kupiti u RTX5000 seriji. 5080 nije mnogo brži (10-15%), a za oko 300€ (u zavisnosti od modela) je skuplji u odnosu na 5070Ti. Da 5080 ima 24GB VRAM-a bio bi odlična kupovina, ovako meh. 5080 je ono što je 4080 Super trebalo da bude. Odličan GPU si uzeo, uživaj u gaming-u i nesekiraj se da li će moći partirati PS6 jer hoće bez problema.Joj! Kupio sam Geforce 5070ti nedavno. Da li ce ovaj gpu moci parirati PS6 konzoli? Makar u early crossgen naslovima? Sorry za offtopic![]()
Pametan poslovni potez nema sta..Brian Horton je krajem 2024. godine presao u The Initiative [kojeg je Xbox ugasio nedavno].
Ja ne znam da se neko usrecio prelaskom u Actiblizzard/M$. Slazem se da je prica tezak tres u dvojci, ali sama igra je super. Kec je bio odlican, a nastavak po gameplay-u nije nimalo gori.Pametan poslovni potez nema sta..
Meni je spajdermen 2 nista posebno kao igra,kec je imao bolju pricu i likove osim sto je grafika napucana u dvojci i taj prvi fajt sa sendmenom ovo ostalo nista posebno ne bih mogao da izdvojim da me je vizuelno ostavilo bez daha,mozda moralesov momenat sa mr negativom jos..
Similar to many global businesses, we continue to navigate a challenging economic environment. As a result, we’ve made the difficult decision to increase the recommended retail price for PlayStation 5 consoles in the U.S. starting on August 21.
The updated recommended retail price for PlayStation 5 consoles in the U.S. are as follows:
The recommended retail prices for PlayStation 5 accessories remain unchanged, and we have no other price changes to announce for additional markets.
- PlayStation 5 – $549.99
- PlayStation 5 Digital Edition – $499.99
- PlayStation 5 Pro – $749.99
Evo malo iskustvo sa mojim dual sense kontrolerom. Jedan od najboljih dzojstika koje sam koristio uz nintendo pro controller. Ne racunam 3rd party kontrolere mada ih nisam mnogo ni korisitio. Elem nisam se puno igrao na ds kontroleru, presao mozda 5-6 igara. A M&K sam koristio za warzone jer jbg tako sam navikao. Pre dva meseca predjem na kontroler u warzone i evo ga stick drift... Morao sam deadzone da stavim na 25 za levi stick a desni oko 5. Otvorio ga ocistio i izduvao stickove. Sad mi je levi na 15 igrivo je ali brate neshvatljivo mi da se tako brzo istrose... Nisam siledzija i ne stiskam stikove jako niti lupam po kontroleru... Za poredjenje moj switch pro kontroler ima sigurno 10k sati koriscenja i radi savrseno, do duse jesam ga par puta cistio ali nikad nije imao drift. Mozda se samo tako potrefilo ne znam... U glavnom se*em im se svima na njihove stikove... Toliko!![]()