• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Nema je kod nas na App/Play store-u jer nismo podržani kao država, nemamo naš PSN store jelte.
Naravno.

Mislio sam na to da li radi sa PSN nalozima iz svih zemalja za koje ih je moguće napraviti.

Glupost kada oled tv troši kao fap...
Kakve sad veze ima koji TV se koristi? Hoce da ponude novi manje zahtevan mod rada KONZOLE.

Prvi put da, posle se automatski update-uje. Ne moraš brisati pa instalirati nov apk file itd...
Ovo mi nikada nije radilo na Androidu, za update mi samo javi da "item is not available in your country".

Meni sve pegla automatski update. Instalirao sam PS app u Oktobru prošle godine kada sam menjao telefon.
1000125571.webp
Poslednja verzija koja je dostupna da se skine, instalira.
1000125574.webp
Verzija koja je meni instalirana na telefonu.

Meni sve pegla automatski update. Instalirao sam PS app u Oktobru prošle godine kada sam menjao telefon.
View attachment 18060
Poslednja verzija koja je dostupna da se skine, instalira.
View attachment 18061
Verzija koja je meni instalirana na telefonu.
Ja i dalje ne mogu da instaliram. Kaže da je aplikacija nedostupna za moj region... tako da moguće da ima veze sa lokacijom podešenom na telefonu ili na Google nalogu. Šta je tebi podešeno za jedno i drugo?

Ja i dalje ne mogu da instaliram. Kaže da je aplikacija nedostupna za moj region... tako da moguće da ima veze sa lokacijom podešenom na telefonu ili na Google nalogu. Šta je tebi podešeno za jedno i drugo?
Nema je na našem Play Store-u, prvi screenshot je sa nekog third party site-a gde sam skinuo apk file za PS App.

Napravi US nalog, ili nalog sa US adresom plaćanja samo

Nema je na našem Play Store-u, prvi screenshot je sa nekog third party site-a gde sam skinuo apk file za PS App.
E to je druga priča ako je aplikacija instalirana sa nekog third party izvora. Sa Google Play Store ne mere. Nisam nešto pokušavao da nađem pouzdane third party izvore a da mi ne ubace neki svoj malware.
Napravi US nalog, ili nalog sa US adresom plaćanja samo
Nije do plaćanja nego do skidanja PS aplikacije za Android telefon.

E to je druga priča ako je aplikacija instalirana sa nekog third party izvora. Sa Google Play Store ne mere. Nisam nešto pokušavao da nađem pouzdane third party izvore a da mi ne ubace neki svoj malware.

Nije do plaćanja nego do skidanja PS aplikacije za Android telefon.

US nalog može da se napravi ili transferuje samo ako u Payment Options staviš US adresu kao način plaćanja.

Tako ćeš moći zvanično da skineš PS aplikaciju i da se apdejtuje regularno

US nalog može da se napravi ili transferuje samo ako u Payment Options staviš US adresu kao način plaćanja.

Tako ćeš moći zvanično da skineš PS aplikaciju i da se apdejtuje regularno
Zasto bi to hteo?

Ovo OK cifra za charging dock?
https://www.kupujemprodajem.com/kon...-ps5-novo/oglas/133343112?filterId=7215176638

Imate preporuku za neku proverenu KP opciju za joypade?

Last edited:
Hvala, znači 60eur je neka normalna cena za standardne boje?
A ove fensi boje idu malo preko?

Back
Top Bottom