• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Još da je mene kao korisnika i kupca njihovog hardvera briga za to...
Ne kontam šta se to desi pa izmedju ljudi i korporacija odlucis da branis ove druge :).
Niko mene nije pitao da li mi je ok da igre poskupe i to tokom pandemije. Pa eto...desilo se.
Moze Sony da prezivi taj ogroman trosak, siguran sam.

Ne branim ja Sony, vise kritikujem opsesiju starim sistemima.
Siguran sam da 95% ljudi koji se bune nije igralo PS3/Vitu poslednjih nekoliko godina.

Takodje, kao sto i rekoh, nisam siguran da ce se Sony odreci pre profita, nego ce zaista da zadrzi resurse koje ima i na starim sistemima, umesto da predju na nove.

vise kritikujem opsesiju starim sistemima
Što bi nekome zamjerao što ne želi da se veže za sisteme gdje su 1.0 verzije igara često polupane i nezavršene i što ne želi da zavisi od bilo koje vrste (online) DRM-a?

Što bi nekome zamjerao što ne želi da se veže za sisteme gdje su 1.0 verzije igara često polupane i nezavršene i što ne želi da zavisi od bilo koje vrste (online) DRM-a?

Rekoh da velika vecina ljudi koji su igrali PS3 igre ih vise ne igraju.

A velika je razlika izmedju full working store-a sa prodajom i odrzavanja sistema gde korisnici mogu da downloaduju igre i patch-eve.
Mislim da to nisu ni hteli da gase. Neka me neko ispravi?

Da li stvarno koristite jos uvek PS3 Store?
Razumem da kupite disk i sl. Ali da li stvarno kupujete igre u online prodavnici?

PSP se prodao 8x vise i imao je drasticno vecu softversku podrsku. Bas je bilo dosta originalnih igara za PSS iz velikih gaming IP-ova Metal Gear, Final Fantasy, God of War, Gran Turismo....

Sony could be set to roll movie and television content into PlayStation Plus subscriptions, according to content briefly uploaded to its website.

A logo for ‘PlayStation Plus Video Pass’ was published on Sony’s official website today, along with the following description on its Polish website (now removed):

“A new benefit available for a limited time on PlayStation Plus… PS Plus Video Pass is a trial service active 22.04.21 – 22.04.22. The subscription benefit is available to PS Plus users”.

unknown.png

PlayStation-Plus-Video-Pass-768x432.jpg

Ne ocekujem puno od ovoga, jeftin [ili besplatan] dodatak za PS+ za one koji hoce da pogledaju pokoji film ili anime [Sony je vlasnik Funimation-a i trenutno pokusavaju da kupe Crunchyroll].

edit - "PS Plus Video Pass is a trial service active 22.04.21 – 22.04.22" < znaci bice free

Videh ovo,ako bude dodatak PS+ platformi onda je do jaja,ako je extra charge no thanks.
Doduse kada bi ubacili Filmove i Funimation etc. Wakanim u evropi za te pare bio bi PS+ do jaja.
Samo ne razumem drzanje odvojeno PSNow platforme i PS+.
Sjedinjavanje ove dve platforme i malo vise da se povede racuna o PS5 korisnicima koji na now igraju iskljucivo PS4 igre neoptimizovane.
Samar im je sto je zadnji MLB The Show 2021 iz Sony produkcije zavrsio na Gamepass-u a PS korisnici moraju 70 dolara da plate.
Po mom misljenju imaju PSNow podatke i vide sta ljudi igraju,uvek mogu da izbace igre koje bukvalno niko ne igra i ubace puno vise starijih PS4 naslova ne moraju sve igre AAA naslovi da budu.

Samo ne razumem drzanje odvojeno PSNow platforme i PS+.
Danas je Jim Ryan u japanskom intervjuu potvrdio da Sony i MS i dalje rade na Cloud projektu koji ce biti "jedinstven i samo za PlayStation" sta god mu to znacilo.

Sve u svemu pretumbace PSNow, samo je pitanje kada.

In unrelated news, PS support je krenuo da javlja korisnicima koji su ih pitali da su pokrenli istragu oko problema CMOS baterije.

Samar im je sto je zadnji MLB The Show 2021 iz Sony produkcije zavrsio na Gamepass-u a PS korisnici moraju 70 dolara da plate.
MLB je to zakuvao da lansiraju popularnost igre na Xbox-u. Sony nije izdavac igre na Xbox-u pa se ne pitaju.

Sveza PSNow vest

"1080p capable games" im verovatno znaci PS4 igre. Ogromna vecina PS3 igara je 720p [ili sub-720p :D].
Xcloud trenutno testira 1080p streaming.

Edit - Hermen Hulst je najavio novu PS5 AAA multiplayer ekskluzivu tima Firewalk Studios koji je sacinjen od Bungie veterana. Detalja o samoj igri nema, samo najava saradnje na novom projektu. Hermen

Jim Ryan je u danasnjem japanskom intervjuu spomenuo da se PlayStation trudi da tokom ove generacije dobije vise ekskluziva nego ikada do sada.

Last edited:

Mozda ljudi ipak žele i stare igre.

Sony bas ustedeo pare sto više ne mora da hostuje HTML :)

neko od 15 godina ako upali ps1 igru milsice da tv glitchuje...

Stvar ukusa a ima na PS1 i gomila dobrih 2D igara.

E sad slažem se da kod ovakvih glasanja većina ljudi glasa emotivno i diže buku da im to treba a ne bi u životu kupili/odigrali neku PS1 igru.

Back
Top Bottom