Šta misliš kako bi kolega tek aplicirao tečni metal?!mislim da je premalo termalne paste stavljeno...

Šta misliš kako bi kolega tek aplicirao tečni metal?!![]()
To niko sa sigurnošću ne zna. Ja kontam da ekskluzive koje budu izlazile od 2023. i kasnije će biti PS5 only.
Heh uzeo te dve igre uz konzolu.The Order 1886 izašao 2015-e, Bloodborne 2015-e.
Sve prethodne generacije su imale drasticnu promenu arhitektura procesora i graficke, tada nije bilo lako moguce praviti igre za vise generacije odjednom. Heck, PS3 kad je izasao nije ni blizu mogao da isporuci neke stvari koje je PS2 mogao [npr ludacki fill rate, PS2 igre su se prosto bahatile sa gustim maglama i blur-om, cak i u igrama koje su radile u 60fps]. I PC se danas muci da emulira taj ludi hardverski izbor Kutaragija. PS4 kad je stigao, nije ni blizu mogao da emulira kalkulacionu moc od 6 SPE-ova.Tako nije bilo prethodih generacija. Uzecu za primer proslu- Knack, The Order 1886, Infamous Second Sun, Bloodborne....samo za ps4. Iskreno nervira me sadasnja situacija.
A sada, novi hardver je maltene identican starom, korona je usporila razvoj igara