• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Super je video, ali lol za "perseverance" kod zadnje igre. Troluju bez milosti. :D

edit - auf kakav udar nostalgije sa novim temama na PS5, PS1 boot animacija i zvuk! Steta sto ce ove teme biti privremene.

I Sony je potvrdio da su se raspitali oko kupovine korporacije Kadokawa [koja u svom gaming segmentu ima FROM Software, Acquire, i Spike Chunsoft].

i DF impresije na ove prezentacije i intervjue

Pitam se koliko ovaj konzolni fokus na GCN i RDNA2 uticu da Radeon ne moze brzo da evoluira svoje arhitekture. Moraju da obezbede flawles BC.

Za PS6 je sada jasno, fokus ce biti na RT-u i AI-u. Obican raster nece puno rasti.

Ima li neko ovde Sony Portal? Koliko je to dobar uredjaj za lokalni streaming? PS Remote Play radi sasvim uredno na mom telefonu ali bih volio ipak imati odvojen uredjaj za ovo. Moderne igre koje bih igrao se vuku na SteamDecku (SH2, AW2). Znam da i SD moze da streamuje sa konzole ali s obzirom na moju PS kolekciju igara i vrijeme koje imam na raspolaganju mozda je bolje da uzmem Portal za 200EUR 🤔 Ima li neko info iz prve ruke? Ili jos bolje ako ima neki polovnjak za prodati 😄

Ako te ne interesuje ogromna fleksibilnost Steam Deck-a i zaista mozes da nabavis Portal za 200e, go for it. Najveca prednost portala je najbolja ergonomija od svih handheld uredjaja.

Switch po meni bas ima losu ergonomiju, Steam Deck je drasticno bolji jer se tezina oslanja ne na prste nego na dlanove, ali Portal je zasnovan direktno na mega-udobnom DualSense-u.

Ako te ne interesuje ogromna fleksibilnost Steam Deck-a i zaista mozes da nabavis Portal za 200e, go for it. Najveca prednost portala je najbolja ergonomija od svih handheld uredjaja.

Switch po meni bas ima losu ergonomiju, Steam Deck je drasticno bolji jer se tezina oslanja ne na prste nego na dlanove, ali Portal je zasnovan direktno na mega-udobnom DualSense-u.
Zahvaljujem. Ma gledam sta mi je najprihvatljivije. Ako se zaista budem igrao na Portalu uzecu i SD ali vece su sanse da ce mi hvatati prasinu.

Meni je puno udobnije serija x kontroler i ergonomaki mi vise leži 🙂
To je sve subjektivno, ja imam velike šake i udobniji mi Dualsense za držanje na duže staze/sesije. Lepo leži i Xbox Series džojped, da se razumemo. Kod njega doduše imam zamerki na drugim poljima.

Back
Top Bottom