Verovatno Helldivers 2 mada trebalo bi da imam više sati u multiju tu, nešto ne štima.Sta si se to zajebo pa piko 4h online![]()
Meni je puno udobnije serija x kontroler i ergonomaki mi vise ležiPortal je zasnovan direktno na mega-udobnom DualSense-u.
Zahvaljujem. Ma gledam sta mi je najprihvatljivije. Ako se zaista budem igrao na Portalu uzecu i SD ali vece su sanse da ce mi hvatati prasinu.Ako te ne interesuje ogromna fleksibilnost Steam Deck-a i zaista mozes da nabavis Portal za 200e, go for it. Najveca prednost portala je najbolja ergonomija od svih handheld uredjaja.
Switch po meni bas ima losu ergonomiju, Steam Deck je drasticno bolji jer se tezina oslanja ne na prste nego na dlanove, ali Portal je zasnovan direktno na mega-udobnom DualSense-u.
Da sam napisao "najudobnijem" pa jos ajd i da odgovori sta mu najvise "ergonomaki lezi".Ne pazis na casu grujo, nisi video kome si odgovorio![]()
To je sve subjektivno, ja imam velike šake i udobniji mi Dualsense za držanje na duže staze/sesije. Lepo leži i Xbox Series džojped, da se razumemo. Kod njega doduše imam zamerki na drugim poljima.Meni je puno udobnije serija x kontroler i ergonomaki mi vise leži![]()