• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Najavili su da nece biti velikih AAA 1st party franshiza, ali ispala je OK godina sa FF7Rebirth, Stellar Blade, Rise of the Ronin, Helldivers 2 i Astro. [+ eventualno jos i Wukong i Silent Hill 2].

Switch je na zalasku pa nema previse Nintendo igara, a Xbox se muci sa ovim sto imaju.

Za sada, sledece godine je Death Stranding 2, Ghost of Yotei, i najverovatnije nesto od Insomniac-a [Spidey expanzija]. Bitno je da popune prvu polovinu godine, a u drugoj ce svi da se daleko sklone od GTA6.

Last edited:
Helldivers 2, Wukong i Silent Hill 2 mogu da se eliminišu sa tog spiska jer su dostupni i za PC. Dakle četiri ekskluzive za čitavu godinu, znači jedna po kvartalu. :unsure: Not great, (barely) not terrible.

Last edited:
Ovi u tekstu su racunali "konzolne ekskluzive", ukljucujuci i te igre koje su dobile PC port. Gledali su sta je sve od softvera izaslo za konzolne igrace.

Ben Henson sa MinMaxx YT kanala o novoj Naughty Dog igri:
"I heard from somebody very in the know who worked on the game that they're like Jesus Christ... the tone was like you are all not ready for how amazing thos is going to be... and the tone was (I'm not going to say the game that they referenced to compare it)... but they compared to a game with a lot of player freedom…"

Mislim da prave soulslike igru. Pokusali su da ubace te elemente u ranoj verziji TLOU2 [vidjeno u Grounded 2 dokumentarcu], plus Neil je vec par puta hvalio FROM igre zbog njihovog totalno drukcijeg [ali i dalje efektivnog] nacina da se isprica prica tokom samog gameplay-a.

Sve sto se pravi sada je za PS5.

Jedini koji je spomenuo "nextgen" igru je Kojima sa Physint-om, krece sa time kada izadje Death Stranding 2.

mqDLrR5.gif

PmIwBeT.gif

hKyL74g.gif

Nije tacno da tako izgleda na donjoj slici to je propagandno poredjenje zbog pretpostavljam prodaje,spusteni su detalji skoro na low na skroz poslednjoj slici ,sada malopre sam upalio igru na ps4 da pogledam a i kanda su poredjenje pravili sa kompa direktno sa manjom kolicinom detalja jer ne izgleda tako lose ni na ps4 fat...Verovatno marketinski trik da bi se remaster bolje izgurao,nije da je toj igri bio potreban remaster cak je i ps5 pach dobro peglao igru.
Znam da su kilzone igre ostale tamo gde jesu i to verovatno zauvek ali bolje da su uradili remaster kilzone 2 i 3 mozda cak i shadow fala pre nego ovo...
Inace su nedavno izjavili da vise ni nece praviti kilzone igre...Znaci dobili smo sto smo dobili,propala fransiza koja nije bila toliko losa ali verovatno neisplativa cim je tako brzo sony pustio niz vodu :(

kao i driveclub, probao sam dok sam imao ps5 i ono je greh igrati u 30fps
Apsolutno nikakvih problema nisam imao što igra radi u 30fps. Igrao sam je baš mnogo svojevremeno na PS4, uzeo platinu, a jednom (barem ja) smo imali i EmuGlx MP okršaj. Osećaj brzine u igri je i pored tih 30 fps-a vrhunski, bolji nego u nekim 60fps vožnjama. Ne kažem da ne bi bilo (još) bolje da radi u 60fps-a, ali daleko od toga da igri išta fali jer radi u 30fps.

Back
Top Bottom