• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Ala šuri DualSense u Borderlands 3 bajo, oslobađam cellshaded distant future Kosovo :D

Bio je update i za kontroler posle instalacije zadnjeg firmware-a. Nisam palio PS4 igre, ali na Eri su javili da bolje radi.

Horizon Zero Dawn Complete Edition je stigao u Play at Home ponudu, svako ko ima PSN account ima fore do 14. maja da veze igru na nalog. Igra je ranije bila deljenja preko PS+, PSNow i PS Collection-a, ali sada je dostupna dzabe bas svima.

Tako nesto sam i ja i to bez DLCa day1,nije mi zao ni dinara.Vrhunska igra,sada cu odigrati jos jednom kada imam dobar 4k tv konacno.

Ne, gasili su zbog malog broja kupaca na tim radnjama i cene odrzavanja starih servera.
“When we initially came to the decision to end purchasing support for PS3 and PS Vita, it was born out of a number of factors, including commerce support challenges for older devices and the ability for us to focus more of our resources on newer devices where a majority of our gamers are playing on.”

Meni deluje da ostajemo bez resursa za nove uredjaje ;)

“When we initially came to the decision to end purchasing support for PS3 and PS Vita, it was born out of a number of factors, including commerce support challenges for older devices and the ability for us to focus more of our resources on newer devices where a majority of our gamers are playing on.”

Kenjser brate, najgenericki odgovori ikada. Jebe im se za korisnike starih platformi, ne pumpaju im revenue od ps plus i koristice svaki argument kog se sete.

Ne znam da li trolujes sada ili ne.
Odrzavanje starih stvari kosta.

Da je odrzavanje starih stvari isplativo, Sony ne bi ni uzimao u razmatranje da ugasi stari store.
Ergo ili ce da skinu sa profita i zaposle jos radnika - lol, ili ce da skinu developere koji su trebali raditi na PS4 i PS5 store-ovima.

Kenjser brate, najgenericki odgovori ikada. Jebe im se za korisnike starih platformi, ne pumpaju im revenue od ps plus i koristice svaki argument kog se sete.
Ali ko su korisnici starih platformi?

Još da je mene kao korisnika i kupca njihovog hardvera briga za to...
Ne kontam šta se to desi pa izmedju ljudi i korporacija odlucis da branis ove druge :).
Niko mene nije pitao da li mi je ok da igre poskupe i to tokom pandemije. Pa eto...desilo se.
Moze Sony da prezivi taj ogroman trosak, siguran sam.

Last edited:
Back
Top Bottom