1. Ne žute ni konzola ni DualSense-i, sve izgleda identično, a i prošlo je svega oko 21 mesec od launch-a PS5, a šta će biti za 10-ak godina stvarno ne bih znao, niti me interesuje.Imam dva pitanja u vezi dualsense kontrolera:
Tih par igara mogu da odigram i na kompu za par godina who caresSoni ima bolje igri_ce jbg
Onaj ko ne želi da čeka par godina da ih odigra.Tih par igara mogu da odigram i na kompu za par godina who cares
Šta će ti onda toster? Besmislena rasprava...Tih par igara mogu da odigram i na kompu za par godina who cares
Možeš i da emuliraš nitendo pa ga opet kupuješ...Tih par igara mogu da odigram i na kompu za par godina who cares
Za razliku od Switcha gde možeš momentalno i to unapređene verzije.Tih par igara mogu da odigram i na kompu za par godina who cares
Ne bih rekao da je podrska za PC dobra, imam i jedan i drugi, xbox controller sa oficijelnim adapterom je zakon. Dual Sense nema sanse potrefiti da u svakoj igri radi preko bt...procitaj samo i komentare na tu vest sto si okacio
Ja igram u dnevnoj na tv-u,ali nebitno.Možeš i da emuliraš nitendo pa ga opet kupuješ...
Pa povežeš komp na tv, šta je problem?Ja igram u dnevnoj na tv-u,ali nebitno.
Prvo nisam kupio nov nego polovan Switch,drugo u momentu kupovine nisam imao komp koji bi mogao da emulira,trece mogu da igram na tv-u,dok kenjam,da ga ponesem sa sobom itd itd,trece mogu sa klincima da pikam multiplayer,cetvrto imala je da se kupi konzola za razliku od Petice,peto nije se pojavila ama bas niti jedna igra gde bih rekao uuuu ovo mi se bas igra,I sesto nisam brojac piksela da bi mi bilo bitno da emuliram Switch na kompu,apsolutno me ne pogadja ako igra secne ponekad.I sony u ovoj generaciji bar za sada ima kurac od igara mislim na to sto je izaslo.
Štap-kanap gamingPa povežeš komp na tv, šta je problem?
Ne primam se Rokile,iskreno sam sa nekom jebenom sajmu 5 dana samo dosao i odgovorio zasto mi ne odgovaraPa povežeš komp na tv, šta je problem?
Ma zekim se malo, šta se odmah primaš [emoji23]
I ja sam više za plug & play fazon.
First BloodImao je na koga i da se ugleda![]()
može samo da se pljune ispod prozora (tv-a)Imao je na koga i da se ugleda![]()