• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Imam dva pitanja u vezi dualsense kontrolera:
1. Ne žute ni konzola ni DualSense-i, sve izgleda identično, a i prošlo je svega oko 21 mesec od launch-a PS5, a šta će biti za 10-ak godina stvarno ne bih znao, niti me interesuje.
2. Nisam Sony-ev insider, ne znam.

Malo se hajpujem jer ps3 kolekcija stize 20.09. na ps premiumu, i sada sam otkrio da su igre u 60 fps! :love: Jedva cekam

Ne bih rekao da je podrska za PC dobra, imam i jedan i drugi, xbox controller sa oficijelnim adapterom je zakon. Dual Sense nema sanse potrefiti da u svakoj igri radi preko bt...procitaj samo i komentare na tu vest sto si okacio

Nisam ja link okacio, samo sam citirao.

Ko iz inata, od sinoc imam problema i sa xbox controllerom.

Previse sam hteo izgleda. :/

Možeš i da emuliraš nitendo pa ga opet kupuješ...
Ja igram u dnevnoj na tv-u,ali nebitno.
Prvo nisam kupio nov nego polovan Switch,drugo u momentu kupovine nisam imao komp koji bi mogao da emulira,trece mogu da igram na tv-u,dok kenjam,da ga ponesem sa sobom itd itd,trece mogu sa klincima da pikam multiplayer,cetvrto imala je da se kupi konzola za razliku od Petice,peto nije se pojavila ama bas niti jedna igra gde bih rekao uuuu ovo mi se bas igra,I sesto nisam brojac piksela da bi mi bilo bitno da emuliram Switch na kompu,apsolutno me ne pogadja ako igra secne ponekad.I sony u ovoj generaciji bar za sada ima kurac od igara mislim na to sto je izaslo.

Ja igram u dnevnoj na tv-u,ali nebitno.
Prvo nisam kupio nov nego polovan Switch,drugo u momentu kupovine nisam imao komp koji bi mogao da emulira,trece mogu da igram na tv-u,dok kenjam,da ga ponesem sa sobom itd itd,trece mogu sa klincima da pikam multiplayer,cetvrto imala je da se kupi konzola za razliku od Petice,peto nije se pojavila ama bas niti jedna igra gde bih rekao uuuu ovo mi se bas igra,I sesto nisam brojac piksela da bi mi bilo bitno da emuliram Switch na kompu,apsolutno me ne pogadja ako igra secne ponekad.I sony u ovoj generaciji bar za sada ima kurac od igara mislim na to sto je izaslo.
Pa povežeš komp na tv, šta je problem?
Ma zekim se malo, šta se odmah primaš [emoji23]
I ja sam više za plug & play fazon.

Pa povežeš komp na tv, šta je problem?
Ma zekim se malo, šta se odmah primaš [emoji23]
I ja sam više za plug & play fazon.
Ne primam se Rokile,iskreno sam sa nekom jebenom sajmu 5 dana samo dosao i odgovorio zasto mi ne odgovara 😘

Back
Top Bottom