• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Podigli maltene svima osim u USA, to je jedina zemlja gde su imali konkurenciju prosle i ove generacije.

Videcemo koliko ce potrajati ovo poskupljenje, i da li ce PSVR2 biti skuplji od ocekivanog.

Series S je u većini EU odavno 259-269€.
Ja mislim da PS5 igre mogu lagano ići na 99€ MSRP do kraja generacije. 🤣

Series S je u većini EU odavno 259-269€.
Ja mislim da PS5 igre mogu lagano ići na 99€ MSRP do kraja generacije. 🤣
Plus ako se gleda i inflacija od laucha konzole do danas znači da je pojeftinila solidno...

Steta samo sto nisu mogli za te pare da ubace i opticki drajv.
Verovatno bih onda ovu generaviju presao na xbox iako sony ima BC.

Japanci ce 15. septembra dobiti novu reviziju PS5 konzole, disc/digital modeli su 200-300 grama laksi. Postoji mogucnost da je Sony pojednostavio plocu [8 ram chipova umesto 16, isti potez je bio uradjen sa PS4] ili su presli na 6nm APU. Sigurno ce brzo biti teardown-ova i testova [samo treba drzati konzolu sto dalje od Austin Evansa :D :D ].

Also Discord voice chat ce mozda stici na PS5 uskoro, trenutno je servis u fazi testiranja.

-1462306300652.jpg

Five hundred and ninety forty nine US dollars!

• Like
Reactions: Ace
U svakom slučaju će prodavati sve što proizvedu kad ne mogu da naprave dovoljno i da je cena 700...

Osnovni cilj svake kompanije je napraviti što veći profit, a trenutno je ogromna inflacija i ujedno troškovi sirovina i proizvodnje stalno rastu,
zato je praktično i svaki proizvod (bukvalno od igle do lokomotive) poskupeo uključujući i tehniku.
Sa druge strane, Sony i dalje ima ograničenu proizvodnju i dalje prodaju skoro sve što proizvedu.

Ako se gleda samo tržište konzola jeste čudno pošto je ovo verovatno prvi put da neka konzola zvanično poskupi,
ali ako se gleda generalno trenutno tržišite tehnike, onda nije čudno (pošto je sve poskupelo i nastavlja da poskupljuje).

Inače, meni je zanimljivo to što je PS5 svuda poskupeo osim u US, kapiram da je to zbog toga što je tamo jedina prava borba između PS5 i XboxSeries,
pa Sony nije i tamo hteo da im da prednost u ceni.

Back
Top Bottom