JackRaid04
Deus Ex Manjina
- Reaction score
- 5,374
NAVIKAO SAM DA PRECIZNIJE PREDVIDJAŠmožda 2025. padne lock ili se preimenuje u "PS4 emulacija"![]()

NAVIKAO SAM DA PRECIZNIJE PREDVIDJAŠmožda 2025. padne lock ili se preimenuje u "PS4 emulacija"![]()
www.comingsoon.net
Na koju zemlju je najbolje napraviti nalog za ps4? Da li se neka zemlja izdvaja po jeftinijim igrama kao Argentina na xbox-u? Nabavio sam jedan ps4 i koristili bi ga moji klinci i ponekad ja. Ako kupim neku igru na mom, glavnom nalogu da li ce moci i moji klinci da je igraju. Razliciti nalozi mi trebaju iskljucivo zbog pozicija. Svi bi igrali u iste igre pa da ne mesamo.
Na switchu i xbobx 360 je bila opcija da samo izaberes drugi nalog i sve sto je na konzoli mozes da igras. Imam 10 igara koje sam dobio uz ps4, i sve su hitovi ali bih uzeo mozda jos neku fifu ili trku. I zanima me za kraj jos vezano za kontrolere. Dobio sam jedan laznjak (pretpostavljam da je laznjak jer nema ps znak na srednjem dugmetu) ali radi sasvim pristojno. Da li ima neki od tih 3rd party kontrolera da je ok ili da trazim iskljucivo original. Imam samo jedan kontroler.
Hvala na odgovorima.Hvala na odgovorima. Zanima me jos nesto. Da li da se usudim sam da zamenim termalnu pastu i da ga ocistim? Lik od kog sam uzeo kaze da ga nije nikad cistio, a kad radi malo vise bruji. Samo kad ocitava i u pocetku. Posle radi za nijansu tise. Zamenio bih mu i hard. U njemu je od 500gb pa bih mu stavio od 1tb. Da li da biram neki kvalitetniji ssd ili sta mi prvo naleti pod ruku? Ili je mozda dovoljno da ga samo spojim preko USB-a sa nekim rekom? Da li mozda podrzava i veci hard od 1tb?
Bi.Da li onda da stavim neki obican hdd od 2tb? Da li bi ga ps4 registrovao?

Eh sad, kako si to uradio preko PSN-a? Dopunio si nalog sa kreditom, pa na taj način si platio ili...? Ne znam kako to funkcioniše preko PSN-a pa zato pitam... Ranije sam uvek nabavljao 365 US kodove, pa zato ne znam kako to sve sada funkcioniše...