Ja apdejt prebacim na konzolu u Package folder i onda na konzoli odem na Package Manager i insaliram ga.Такође, када скинемо народну верзију апдејта игре, гдје га је боље ставити, директно на конзолу (који фолдер на cwf Evilnat, одређен или покрај игре?) или на root од usb-a па са њега инсталирати?
Samo preko externog hdd.Au jbt, al' instalacije velikih igara dugo traju. Upozoren sam na to ali je opet udarac.
Kako prebacujete igre na konzolu, ftp mrezom ili preko eksternog hdd/usb pa ono rastavi, sastavi u MultiManu?
Је ли то подразумјева оно растављање фајлова на компу и састављање на конзоли? Тројка чита само Fat32?Samo preko externog hdd.
Suvise mi kratak zivot da preko mreze prebacujem bilo sta
Por qué?sto se pkg verzija tice reci cu samo jedno:NEMOJ
Ako ima neki dobar sajt sa isoima moze na pm ili discord.vidi i ntfs tako da mozes cele igre da prebacis na ekterni, takodje prebacivao sam samo iso-e i milsim da tako brze prebaci preko ftp-a nego kad je igra raspakovana na milion fajlova
Radi ntfs najnormalnije ali mi je irishman za ntfs najolja opcija.Је ли то подразумјева оно растављање фајлова на компу и састављање на конзоли? Тројка чита само Fat32?
Мени преко мреже иде 15 mb/s, релативно брзо се пребаци. Рецимо 15-20 минута за игру од 18 gb.
Por qué?
sad gledam i taj sajt je izbrisan...ffs, pa pre neki mesec sam skidao odatle.Ako ima neki dobar sajt sa isoima moze na pm ili discord.![]()
Ma da, samo radije bih backupovao neke opskuritete na hdd. Ti freeshopovi su danas tu sutra nisu.Ima raznih 'freeshop-ova' za PS3, ne treba se cimati sa iso-ima.
Којих на примјер? Знам само за ова PKGi али на њему нема тона ствари.Ima raznih 'freeshop-ova' za PS3, ne treba se cimati sa iso-ima.