• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS3 Playstation 3 legacy topic

ako se dobro sećam jeste ftp za transfer, ali ovo oko ip adresa zavisi, ubodeš sve u ruter, pustiš neki skener i pronađeš adrese.

Циљам на директно из РС-ја у конзолу, без рутера као посредника. Са Xbox C. сам имао тако драстично боље резултате. Ручно се намјесте адресе на конзоли и компу (ту направим нову мрежу за сваку конзолу коју FTP-ишем).

На модованој конзоли шта се дешава са Трофејима које добијамо? Нарочито ако нисмо спојени на нет и немамо PSN налог. Гдје се складиште, има ли неке синхронизације када се повежемо на нет итд.?

^ Зна ли ико ово горе?

Такође, када скинемо народну верзију апдејта игре, гдје га је боље ставити, директно на конзолу (који фолдер на cwf Evilnat, одређен или покрај игре?) или на root од usb-a па са њега инсталирати?

Такође, када скинемо народну верзију апдејта игре, гдје га је боље ставити, директно на конзолу (који фолдер на cwf Evilnat, одређен или покрај игре?) или на root од usb-a па са њега инсталирати?
Ja apdejt prebacim na konzolu u Package folder i onda na konzoli odem na Package Manager i insaliram ga.

Au jbt, al' instalacije velikih igara dugo traju. Upozoren sam na to ali je opet udarac.

Kako prebacujete igre na konzolu, ftp mrezom ili preko eksternog hdd/usb pa ono rastavi, sastavi u MultiManu?

Au jbt, al' instalacije velikih igara dugo traju. Upozoren sam na to ali je opet udarac.

Kako prebacujete igre na konzolu, ftp mrezom ili preko eksternog hdd/usb pa ono rastavi, sastavi u MultiManu?
Samo preko externog hdd.
Suvise mi kratak zivot da preko mreze prebacujem bilo sta a sto se pkg verzija tice reci cu samo jedno:NEMOJ

Samo preko externog hdd.
Suvise mi kratak zivot da preko mreze prebacujem bilo sta
Је ли то подразумјева оно растављање фајлова на компу и састављање на конзоли? Тројка чита само Fat32?
Мени преко мреже иде 15 mb/s, релативно брзо се пребаци. Рецимо 15-20 минута за игру од 18 gb.
sto se pkg verzija tice reci cu samo jedno:NEMOJ
Por qué?

vidi i ntfs tako da mozes cele igre da prebacis na ekterni, takodje prebacivao sam samo iso-e i milsim da tako brze prebaci preko ftp-a nego kad je igra raspakovana na milion fajlova

vidi i ntfs tako da mozes cele igre da prebacis na ekterni, takodje prebacivao sam samo iso-e i milsim da tako brze prebaci preko ftp-a nego kad je igra raspakovana na milion fajlova
Ako ima neki dobar sajt sa isoima moze na pm ili discord. :)

Је ли то подразумјева оно растављање фајлова на компу и састављање на конзоли? Тројка чита само Fat32?
Мени преко мреже иде 15 mb/s, релативно брзо се пребаци. Рецимо 15-20 минута за игру од 18 gb.

Por qué?
Radi ntfs najnormalnije ali mi je irishman za ntfs najolja opcija.
Najbolje je iso fajlovepustati na ps3 ja sam raspakovane igre koje sam skidao sve iskonvertovao da budu u isu i pokretao direktno preko ntfs hdd usb cak su nek i bolje radile nego preko internog.

Не знам, не могу да тврдим. Искуство ме учи да често оно што шљака за једног, не функционише тако добро за другог.
Је ли практикујете инсталирање директно са екстерног или usb стика на конзолу, без да пребацујете у hdd/packages?

Ima raznih 'freeshop-ova' za PS3, ne treba se cimati sa iso-ima.
Ma da, samo radije bih backupovao neke opskuritete na hdd. Ti freeshopovi su danas tu sutra nisu.
Za ps3 imam vecinu igara originale tako da mogu da priustim da neke stvari koje nemam drzim u lokalu.

Ima raznih 'freeshop-ova' za PS3, ne treba se cimati sa iso-ima.
Којих на примјер? Знам само за ова PKGi али на њему нема тона ствари.

Какве поставке практикујете за вентилатор? Овај модер ми рече да користи SYSCON што је у ствари системски контролер од конзоле, колико сам разумио, са њим у неким захтјевним играма температура RSX-а већ иде преко 70 степени, а поменута PKGi апликација то ставља у црвено.
Dynamic fan control се може подесити на Auto, 68 степени сам оставио. Претпостављам да је то ипак боља опција, да вентилација прати загријавање.

Da pocnem... Danas nabavim onaj soni 3 slim. I posto je plastika u losem stanju uzeo od brata od tetke neki njegov soni 3 slim koji mu stoji u podrumu 3 godine nesipravan ali u dobrom fizickom stanju. Isto je slim ali 2504b a moj 3004a. I upalim ga radi cipovan/ hakovan ima i igre. Pitam brata sta je sa sonijem bilo kaze posle 20 min se ugasi. Nosio je i a popravku kaze ne moze da se popravi tako kazu u servisu. Ja evo drndam ga vec 4 sata nece sa se ugasi ili bar restartuje. Ocisto sam ga bio je prljav hldnjak i ventilator. Temperarure su mu kad ga upalim oko 45 stepeni, a posle par sari koriscenja 61-65... Nista mi nije jasno xd5C842ED0-757C-48A2-AECA-B908CD04FE20.jpeg2689B8FE-100C-4327-B52B-6652DC19A7EE.jpeg6C20E85F-84F7-4315-8DFA-1A7D0FC08B65.jpeg

Back
Top Bottom