• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS3 Playstation 3 legacy topic

Ma da, baš ako si zapeo za ovaj frankenštajn mod, platiš gotov proizvod sa 40nm RSX-om i gotovo. E sada da li vrijedi dati onoliko koliko košta PS5 Disc je drugo pitanje. 20GB model sa ovim modom mi se mnogo dopada ali ne za ovoliko para.

koliko se secam ps3 je najbolji nacin za igranje ps2 igara, ima smoothing koji radi super, i na crt-u...mislim da je imao analizu my life in gaming. super za imati ali da, cena nije normalna.

PS3 je najbolji 'no fuss' način za jednostavno igranje PS2 igara, ali kvaliteta na modernim ekranima nije čemu.

ne pratim nesto ps3 mod scenu ali pre nekih 6 meseci se desilo nesto prilicno veliko, rsx moze da se overklokuje sa 500 na 600. igre rade ok razlika je oko +5fps-a,. dosta ekskluziva radi na 30 tj pokusava da radi ali pada ispod, ovih 5 fps-a tacno to pegla, u nekim igrama je i vise. naravno ovo se ne preporucuje kod fat konzola ali posto imam jedan fini slim videcu da probam.

ne snalazim se bas u psx temi, moja konzola je 2504a slim, znaci 40nm rsx (+uradjen delid), cfw je 4.84 cex cobra 8.1...skinuo sam rebug 4.84 dex sa tim overklokom, jel sad mogu samo da instaliram normalno update preko usb-a ili sta? ffs koliko puta sam fleshovao konzolu i svaki put komplet zaboravim sve.

instalirao evilnat 4.88 standardno preko usb-a, sve radi ok. ne znam da li je ovo fabricki ili sam ja stavio ali fan speed mi je autiomatski i drzi rsx na max 70c, fan speed ide do 35% sto je i dalje tiho. probao sam mgs4, motorstorm, killzone i sve radi bez bilo kakvih problema. ne znam samo kako da vidim koji su klokovi, mogu da vidim samo temnpereturu preko multimana.

tako da eto, ko hoce (na svoju odgovronost) moze da proba, dodatne preformanse za dz.

instalirao evilnat 4.88 standardno preko usb-a, sve radi ok. ne znam da li je ovo fabricki ili sam ja stavio ali fan speed mi je autiomatski i drzi rsx na max 70c, fan speed ide do 35% sto je i dalje tiho. probao sam mgs4, motorstorm, killzone i sve radi bez bilo kakvih problema. ne znam samo kako da vidim koji su klokovi, mogu da vidim samo temnpereturu preko multimana.

tako da eto, ko hoce (na svoju odgovronost) moze da proba, dodatne preformanse za dz.
Imam jedan ps3 fat 60gb verziju ali se ne bih zezao sa tim jer mu nikada nije menjana termalna tj nikada nije bio ni otvaran ima još onu nalepnicu preko šoklopca za šraf od hdd reka.
Ali deluje primamljivo ovaj mod jel ima efekta na ps3 super slimu?

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Imam problem sa ps3 tj samo sa jdnm igrom za ps3 wisted metal mi iskljuci konzolu?U pianju j fac modl cech 60gb ps2 kompaibilnost ali je ps3 igra u pitamju bas specificno za konzolu je to sto sam poskidao sve moguce verzije igre(imam cak i orginalni disk i isto se desava)hteo sam sa sestricima da gejmujem u 4 igraca ali mosa...Kada prebaci sa logoa na health warning informacije u sekundi brikuje tacnije ni ne udje u igru pa na superslimu radi ali ovde nece ni disk ni digital sa psn ni kopija sa neta pal ili ntsc postoji neko resenje ili je ta igra samo za slim ps3 :D
Citao sam malo po stranim forumima i jos dvojica su se zalila na to,jedan ima cak obican slim ne super kao ja a drubi je isto fat cini mi se 80gb ntsc...

Radio mi je twisted metal sad na slimu i ranije na fat 60gb, skinuo sam iso. Ako fat nije nikad otvoren, modovan ne bi ga ni koristio, neka bude na polici kao umetnicko delo.

Nikada noje otvaran. Ima nalepnocu na hdd poklopcu mada hdd mislim da nije baš u najsjajnijwm stanju jer sw jako čuje čak i ako učitam igru preko externog usba ili diska, oseti se da je na izdisaju.... Ali mi nije jasno zašto samo baš twisted ne radi, sve u svemu našli smo rešenje. Pičićemo na super slimu [emoji4][emoji108]

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Da li zna neko za sta su ovi PS3 Disc Keys?
Ne znam sad da li da skidam PS3 Redump igre ili da i dalje sam pravim ISO pomocu PS3-ISO-Rebuilder.
Code:
https://myrient.erista.me/files/Redump/Sony - PlayStation 3 - Disc Keys/
https://myrient.erista.me/files/Redump/Sony - PlayStation 3 - Disc Keys TXT/

Disc keys su za dekripciju enkriptovanih ISO fajlova tj. kreiranje dekriptovanih ISO fajlova. Koristi se PS3Dec.

Meni se najpouzdanije pokazalo baš to, umesto skidanje već dekriptovanih ISO fajlova.

Када скидамо игре преко PKGi Store, је ли брже ако утакнемо Ethernet кабл или је исто као и на Wi-fi?

U teoriji, zavisi. U praksi, verovatno duplo brze preko kabla.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Је ли апдејти за игре више не раде у онлајн варијанти, као што су до прије неколико мјесеци? Друг ми рече да сада мора ручно, да се више не могу скидати са PSN.

Изненадих се колико игара фали на PKGi Store, нема ни доста звучнијих наслова, а ових АА или неких опскурнијих да и не говоримо. Је ли истина она прича да су неке од PS3 игара постале недоступне? Тек се упознајем са овим полако.

Је ли апдејти за игре више не раде у онлајн варијанти, као што су до прије неколико мјесеци? Друг ми рече да сада мора ручно, да се више не могу скидати са PSN.

Изненадих се колико игара фали на PKGi Store, нема ни доста звучнијих наслова, а ових АА или неких опскурнијих да и не говоримо. Је ли истина она прича да су неке од PS3 игара постале недоступне? Тек се упознајем са овим полако.
Poslacu ti ja na PM ako ti bude trebao sajt sa updejtovima za sve igre ( ja sam ga koristio zbog emulacije).

Је ли процес директног FTP спајања PS3 и PC сличан оном код Xbox Classic (статична адреса конзоле, pc за једну цифру мања вриједност) или има неких додатних корака, апликација? Знам да се треба ваљда WebMAN користити за то, имати отворен.

Back
Top Bottom