• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS3 Playstation 3 legacy topic

Ako ti ne smeta HFW (a realno je shitty i bagovit) onda zadnji SuperSlim 4200, mada apelujem da potražiš Slim 2100 na koji se može staviti 'proper' CFW.

kakva pasija! kakav kvalitet! odlican je John i ceo ovaj serijal<3

iako se nisam puno cimao sa istim ps3 "performance/quality" mi je vrhunac ludila...ma sve u vezi ps3 je totalno ludilo:)

Vrhunski odrađen serijal, čeka se još veliko finale, baš sam uživao.

kakva pasija! kakav kvalitet! odlican je John i ceo ovaj serijal
iako se nisam puno cimao sa istim ps3 "performance/quality" mi je vrhunac ludila...ma sve u vezi ps3 je totalno ludilo:)
Najbolja konzola koju su napravili (da nema problema sa pregrevanjem bila bi)
Meni je ovo 6 ps3 fat, 5 sam saranio preovoga a i ovaj se cuje kao tenk u ukrajini..

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

dobar je serijal ali opet kazem ako je video o tehnikalijama i grafici pricaj o tome, opisi igara mi ne trebaju i uvek deluju kao padding.

ps: imao sam perfektni ps3 60gb pre slim-a, krivo mi je sto je i on crkao a bas sam ga max bio sredio, delid, bolji ventilator, manje napajanje itd.

Nije opis ako se malo pomenu neke zanimljivosti i opšte informacije o igri i dobro je za tok videa, pogotova kada je u pitanju relacija između tehnikalija i gameplaya.

Kada sagledam sve ukupno nije ni malo 88 naslova za trojku [emoji846]
Ipak se patio sa ramom a opet je vukao neke igre u 1080p 60
Ne znam kako nisu spomenuli mortal kombat9 i twisted metal
Oni rade u 1080 ali ne znam dal je 60....
Mk mozda i jeste.

nikada mi nije bilo jasno sto je polyphony gurao visoku rezoluciju za gt 5,6...gt5 se u nekim stvarima raspadao i umesto da spuste rezoluciju i to optimizuju oni nabiju rezoluciju i ostave smesne stvari u igri, tipa senke.

twisted metal nema teorije da je 1080p, to je jedna od najlepsih igara za ps3.

oh nije John pokrio jos mnooooogo 1080p igara, i vecina njih su zapravo prave/bolje igre za razliku od ibb obba, hohokuma, tennis in the face i slicnih

steta sto nije imao podrsku nekog ps3 pirata na discordu da ga posavetuje sta da proba
gledajuci backup psn igara na hardu mislim da mu je promaklo barem jos 20ak naslova

verujem da je glavna kocnica bila nabavka tih igara, pogotovo sto vecinu ne moze legano da nabavi

da se uvatio sa mnom na discordu serijal bi bio duzi jos 5 epizoda...i bonus od youtube u vidu strike-a za DF kanal:)

Last edited:
nikada mi nije bilo jasno sto je polyphony gurao visoku rezoluciju za gt 5,6...gt5 se u nekim stvarima raspadao i umesto da spuste rezoluciju i to optimizuju oni nabiju rezoluciju i ostave smesne stvari u igri, tipa senke.

twisted metal nema teorije da je 1080p, to je jedna od najlepsih igara za ps3.
Meni lg prebaci u 1080P
Kada igran na oledu ili obicnom fullhd televizoru. Mozda ne radi u toliko ali toliko prikaze.
Po cemu je twisted medju najlepsim igrama pored uncarteda, god of war3 itd...

Back
Top Bottom