• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS3 Playstation 3 legacy topic

Situacija je sledeća, taj koji bi trebalo da je original se na PC-u prikaže kao:
1.webp
I on ne reaguje uopšte kada se nakači na 10W matori Samsung punjač.

Ovaj koji je kopija svetli kada se nakači na punjač a kada se ubode u PC svetle mu sve 4 lampice ali ga komp ne detektuje uopšte.

Po fontu isto deluje da jeste original ali mislim da ću na kraju stvarno da ga otvorim da se uverim, a do tada idem da poklonim kopije.

Ovaj koji je kopija svetli kada se nakači na punjač a kada se ubode u PC svetle mu sve 4 lampice ali ga komp ne detektuje uopšte.
Da li si probao mozda sa scptoolkit? Kad god bih nabo neki PS3 kontroler, on bi dole desno u taskbar izbacivao "Genuine PS3 controller detected", a kada nije bi izbacivao da nije detektovan genuine.
Mozda ti pomogne.

Prešao Twisted Metal 2012 i moram da kažem da je dosta bolja igra nego što sam očekivao, sviđa mi se baš kako su odradili kampanju i po meni pogodili ton kakav Twisted Metal treba da ima.
Dobro modernizovan gameplay za to vreme.

Dosta bitna a zaboravljena ekskluziva. I dalje igriva što mislim da može da se kaže za većinu late PS3 igara.

Završio i Resistance 3, zabavna igra sve vreme, skroz zadovoljavajuća priča, zabavan gameplay i oružja ali se malo vidi koliko je ranije bio slabiji QA. Ne sećam se da sam u poslednjih 10 godina imao situaciju da ne mogu da napredujem jer tražim po nivou poslednjeg neprijatelja koga nema nigde ili mi se saborac zaglavi u nekoj prepreci.

Svakako mi je vrlo zabavno da čistim ekskluzive koje nisam stigao da odigram pre nego što sam dobio YLOD i onda nabacio X360 RGH da pređem sve što postoji u toj generaciji.
Veći mi gušt to nego da upalim PS5.

Meni se nesto cini da igra nesto ne radi na PS3 fat-u(koji je doduse u malo losijem stanju).
Taj problem postoji na fat 60gb konzolama da uopšte ne radi twisted metal, imam jednu konzolu bukvalno se uvek restartuje kao da ce dobiti onaj ydl...
Čitao sam na netu nešto su džwfie i ekipa sjebali sa programiranjem te igre ne znam konkretno sta ali jednostavno igra nije radila gomili ljudi koji su imali fat konzole čak ni digital verzija igre :(
Inače meni twisted metal radi najnormalnije otkako sma uzeo nov procesor ali je pun gličeva tako da je za sada ne igri zbog toga mada mi se čini da generalno radi tako, verovatno je to do optimizacija same igre za emulator...

Taj problem postoji na fat 60gb konzolama da uopšte ne radi twisted metal, imam jednu konzolu bukvalno se uvek restartuje kao da ce dobiti onaj ydl...
Čitao sam na netu nešto su džwfie i ekipa sjebali sa programiranjem te igre ne znam konkretno sta ali jednostavno igra nije radila gomili ljudi koji su imali fat konzole čak ni digital verzija igre :(
Inače meni twisted metal radi najnormalnije otkako sma uzeo nov procesor ali je pun gličeva tako da je za sada ne igri zbog toga mada mi se čini da generalno radi tako, verovatno je to do optimizacija same igre za emulator...
Kako citao ovaj tvoj post, pomislio sam u momentu da si nasao nekog da ti uradi onaj swap procesora za noviji izradjen u manjoj litografiji. :D

Bocnuo sam SSD u PS3, reinstalirao CFW uz par trzavica.
Prvo nije uopšte hteo da se upali PS3 nakon ubacivanja diska što se ispostavilo da je nešto do samog kabla ali je baš tad rešilo da se manifestuje.
Nakon toga nije hteo da pročita USB sa CFW-om jer ladno mora joypad da se diskonektuje sa kabla jer inače konzola pokušava sa njega da povuče firmware umesto sa USB-a.
Kada sam konačno ušao u CFW freezovao se prilikom ulaska u Package installer opciju da bih instalirao Multiman Mod. :D

U svakom slučaju sada je valjda sve OK i vraćam podatke preko FTP-a i tu imam nedoumicu oko vraćanja save fajlova.

Ovo je struktura foldera na konzoli - dev_hdd0\home\0000001\savedata, a u backupu koji sam ja napravio je dev_hdd0\home\0000006\savedata.

Je l' sad treba da prekopiram podatke nazak u okviru foldera sa brojem 06 ili da podatke iz foldera 06 zapravo stavim u folder 01?
Tagujem ps3 experta @Jedah .

Ovo je struktura foldera na konzoli - dev_hdd0\home\0000001\savedata, a u backupu koji sam ja napravio je dev_hdd0\home\0000006\savedata.

Je l' sad treba da prekopiram podatke nazak u okviru foldera sa brojem 06 ili da podatke iz foldera 06 zapravo stavim u folder 01?
Tagujem ps3 experta @Jedah .
Sejvove kopiras tako sta ubodes USB stick u PS3 formatiran u FAT32 formatom, zatim udjes: Saved Data Utility - Odaberes Save od igre - Trougao - Copy - Select Destination: USB Device - To je to.

Kakve si to ludorie radio unutar HDD-a, nemam blage veze... summon-oj Omega :P

To su redni brojevi svih usera. Trebalo bi da sve radi kad se prebaci u ...001 folder osim ako nisu zaštićeni, a i to se može zaobići, samo sam zaboravio kako...

Prepoznaje konzola save fajlove i kad je drugačiji redni broj.

Samo što se onda pojavi i taj nalog sa koga su originalno kao novi user a saveovi se ipak vežu za default nalog kreiran tokom setupa konzole što je čudno ali radi. Samo sam obrisao taj višak nalog i to je to.

Da sam odmah ubacio sve u 01 folder izbegao bih taj deo verovatno.

SSD je baš preporod u PS3 koliko mogu da primetim za ovo kratko vreme.

Instalacije i brisanje fajlova su drastično brže, Dead Souls se instalirao bez preterivanja preko 3X brže nego na HDD...
Load i save u igri su drastično brži takođe. XMB je više snappy.

Šlag na tortu je što je i FTP transfer malo brži sa SSD-om što znači kada se prebacuje nešto veće. Nisam znao da je Sony baš toliko štedeo na HDD-u da je čak i za FTP bottleneck...

Back
Top Bottom