• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PSX Playstation 1 legacy topic - najbolje igre, vesti i generalna diskuija

Tomba 1/2
Нарезане обије. :)
C-12 Final Resistance
Е то сам мислио срезати и играти након Сајфон Филтер тројчице.
Bishi Bashi
Нарезано. :)
Је ли то онај shmup? Једна друга игра под тим називом ми је драга, свемирска симулација од Egosofta у познатом "Х" серијалу.
Ово сам исто мислио резати али га пронађох у Taito Arcade Collection за ps2 па ћу тамо да жежем. Неко са форума је хвалио ту игру, ваљда се јави. :) Играо сам Darius Twin и Darius Gaiden и обије игре су пребруталне у тежини. Јебене студије о мазохизму.
odlični Lunar portovi...
Нарезане обије и то фановски унапријеђене верзије.

bio je opis u introu, zato mi je igra ostala u secanju
takodje preporuka i za ray tracers, isto bio u introu, nazalost ima samo da se skine sa engleskim dubom.

Jos 50 komada spremno za przenje. PS1 ima prebrutalnu biblioteku igara.
View attachment 7123
Ako planiras ubacivati slike u kutije imas ovde.

Имем једно специфично питањце. Да ли на пиратским дисковима, чипованим конзолама је позната појава да понекад мало гличују звучни фајлови? На примјер, у Klonoa када иде loop музичке нумере, иста се заврши, на секунд крене друга, па онда опет крене овај која треба. Тестирао сам на 2 конзоле тај нарезани диск и то сам примјетио идентично. Такође сам примјетио сличне звучне гличеве у Armored Core 1. За сада је то али мали је узорак.

Обије игре су нарезане у рекао бих необичном сетапу. На овом компу имам 2 sata хард диска, једном је Пенџер на другом Линукс. Мали пљоснати sata кабл (не напонски него data) који иде у хард на коме је Линукс је био лабав, није имао ону пластичну квачицу и у задње вријеме је рестарт знао hangovati. Замјенио сам каблић и сада све иде нормално али авај, доста сам игара нарезао са предходним стањем.

Све игре су резане у Пенџеру са ImgBurn, значи то је хард који је имао добар кабл. Да ли је лабава конекција на другом харду могла утицати на нарезивање извршено на резачу који је екстерно био спојен молексом из кућишта и IDE to USB каблом/прелазом? Питам јер ми је у задње вријеме, док нисам замјенио sata кабл, ImgBurn знао имати grayed out све опције за резање, претрагу итд, са информацијом searching for scsi atapi devices. Када бих оставио га тако отвореног дуже времена онда би те опције постале доступне. Понекад ни то, знало је остати недоступно.

Можда су неповезане ствари али сумњам због наведене појавности у програму. Спржио сам већ тону игара. Глуп сам што га нисам одавно замјенио, а глупост се плаћа.

Možda i modchip gličuje zbog necega, ne bi bilo prvi put. Pored toga treba i dobar writer svakako.

Probaj preko emulatora da pustis igru sa diska pa vidi da li ces imati isti problem.
Један од проблема сам нашао на ЈуТјубу, значи није до мог резања. Можда тестирам на емулатору мада сумњам да ћу рекреирати проблем.
Možda i modchip gličuje zbog necega, ne bi bilo prvi put. Pored toga treba i dobar writer svakako.
Тестирао сам на 2 конзоле тако да модчип отпада. Добар је резач овај, мада је могуће да проклиже нешто. Значи као да "ухвати" труги track на секунд па онда настави који треба.
Скапирао сам да онај проблем конекције детектоване у програму је заправо јер се напонски конектор из интерног dvd читача ископчао. Вјероватно због хијерархије онда је и овај екстерни правио проблем. Пошто су оба напонска конектора били на истим жицама капирам да лабава и повремено непостојећа конекција једног драјва не може направити проблем у запису приликом резања на другом? Мала је шанса али да питам, ако знате.
Хвала на помоћи!

Нарезао сам опет једну игру гдје сам примјетио тај глич, на истом сетапу који је сада добро и провјерено спојен. Исти глич је присутан и на новој копији. Онда сам тестирао проблематични аспект на Duckstationu и тамо нема глича. Значи није до ISO, није до конзоле/модчипа пошто сам тестирао и на другој идентичан проблем. Не вјерујем искрено ни да је до дискова, обични Verbatim су ми се показали најбољи, бољи од Crystal/AZO варијанте.

То оставља онда само резач или Win 10 у комбинацији са резачем. Пошто сам доста игара срезао на Win 7 са овим резачем и никада нисам ово примјетио. Могуће је и да је до IDE to USB прелаза, не знам колико је то природно за резач мада ImgBurn јасно препознаје ту варијанту, са све нотификацијом "usb 2.0, etc..."

Сва срећа па сам срезао ЈЕБЕНИХ СТОЈЕДАН ДИСК (101)!!!! прије него што сам ово провалио. Три дана јебаде. Јебем тиииии....😤 Реко' дај да скрнђам све што сам мислио нарезати прије него што овај крш одапне, ко ће после јурити cd резач да ваља.
Година је добро почела.
no.png

Ај' можда је само до неких звучних фајлова, пошто је овде у Armored Core 1 у питању само завршетак једне музичке нумере. У Klonoi сам исто примјетио то само на крају неких музичких track-ова. On the other hand, играо сам Parasite Eve 1 доста и све ок. Он је у овом сетапу нарезан. Philosomа сам њакао исто преко сат, све оки. Све игре се покрећу, fmv-ови у свим иду беспрекорно.

Ултрацуперљепо! 🥲

Ja lično nikad ne bih rezao diskove preko usb interfejsa, but that's just me

Легитиман став. Зашто? Интересује ме, нестабилан проток података?

Dosta puta mi se dešavalo sa eksternim hard diskovima da iz čista mira nestaju iz Windowsa u toku prebacivanja podataka, tako da ne bih imao poverenja za rezanje diskova što je još osetljivija rabota. Koristio bih usb dvd za eventualno čitanje diskova ali za rezanje bitnih stvari (a ionako režem samo ono što mi je bitno) nikako.

У Klonoi сам исто примјетио то само на крају неких музичких track-ова.
Jel' problem samo u igrama koje imaju CDDA audio, ako jeste onda je do writera najvjerovatnije.

Ne znam ima li igdje pouzdana lista? Za sada sam to vidio u AC1 i Klonoa. Ako one imaju, vrlo je moguce da si u pravu.

Пробао сам, не препознаје мјузу. Препознаје неке trackove, од 45 мин али не пушта мјузу.

Изгледа да ни Armored Core 1 нити Klonoa немају CDDA записе.

Number Of Tracks на psx centru кореспондира са овом wiki листом, на примјер:

Back
Top Bottom