Имем једно специфично питањце. Да ли на пиратским дисковима, чипованим конзолама је позната појава да понекад мало гличују звучни фајлови? На примјер, у Klonoa када иде loop музичке нумере, иста се заврши, на секунд крене друга, па онда опет крене овај која треба. Тестирао сам на 2 конзоле тај нарезани диск и то сам примјетио идентично. Такође сам примјетио сличне звучне гличеве у Armored Core 1. За сада је то али мали је узорак.
Обије игре су нарезане у рекао бих необичном сетапу. На овом компу имам 2 sata хард диска, једном је Пенџер на другом Линукс. Мали пљоснати sata кабл (не напонски него data) који иде у хард на коме је Линукс је био лабав, није имао ону пластичну квачицу и у задње вријеме је рестарт знао hangovati. Замјенио сам каблић и сада све иде нормално али авај, доста сам игара нарезао са предходним стањем.
Све игре су резане у Пенџеру са ImgBurn, значи то је хард који је имао добар кабл. Да ли је лабава конекција на другом харду могла утицати на нарезивање извршено на резачу који је екстерно био спојен молексом из кућишта и IDE to USB каблом/прелазом? Питам јер ми је у задње вријеме, док нисам замјенио sata кабл, ImgBurn знао имати grayed out све опције за резање, претрагу итд, са информацијом searching for scsi atapi devices. Када бих оставио га тако отвореног дуже времена онда би те опције постале доступне. Понекад ни то, знало је остати недоступно.
Можда су неповезане ствари али сумњам због наведене појавности у програму. Спржио сам већ тону игара. Глуп сам што га нисам одавно замјенио, а глупост се плаћа.