• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Platine/Achievements na SL

Ma da, to je i stara GT 5 fora. Baš sumanut trofej. Pogotovo što sam ja već odigrao preko 350 online trka od koji sam na 30% pobedio, prešao sve offline evente i trke, i na kraju ispostavilo se da nisam imao ni pola potrebnog experiencea za trofej. I onda uzmeš neki od onih američkih speedwaya, pustiš da auto grinduje uz zid, i završiš posao.

6: Elden Ring, Subnautica, FFVII:R, Days Gone, FFXV, FFVIII, Spodermon, Horizon i ubjedljivo platina za koju sam se najviše smorio - God of War

I ja jednu, ne znam vise ni kako se zove igra. Neki kul indi sa ps4 vita cross sejvom, time nesto :D U glavi mi sweepers ali mozda gresim.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Meni je u odin sphere na ps vita ostao jedan trofej za platinu, ali je pakao. Treba pojesti sva jela kod one kuvarice ali naravno moras imati ingredient-e za svako jelo. ko je igrao zna da bi to bio pakao za postici xD Pogotovo sto ne znam sta sam pojeo sve za vreme igranja... Odustao sam :D

Dnevnik jednog nerda na bolovanju :D
SW Fallen Order platina no 67
Klasican primer dobro osmisljenih trofeja.
28 sati za platinum,igra koja je odlicna light souls mehanika i mesavina uncharteda i Metroida. Odlicna prica koja lepo prosiruje lore i ima ono nesto old school sto smo nekada voleli kod Star Warsa. Kada je izasla 2019? samo sam proleteo kroz igru i sada 3 godine kasnije odigrao sam sve ponovo uzeo platinum i video ustvari koliko je dobra igra i zasluzuje da se kompletira.
20221112_164043.jpg

meni baš suprotno, pogotovo u odnosu na force unleashed :D

Back
Top Bottom