• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Platine/Achievements na SL

Origins sam imao 90, za Odiseju malo više 110 tako nešto, zaglavio sam se u par navrata baš baš...

Generalno nisam gledao rešenje za jedan Trofej sem u Odiseji za Onu Kozu jebiga to nikad ne bi našao

Hteo sam Forbidden West Platinu kako bi izvukao Maks iz igre ali sam odustao na 75-80%, oni jezivi izazovi u arenama skoro veću glupost nisam video

Last edited:
Ima dosta igara koje sam kompletirao realno i onda imaš zadatke lupam upucaj granatu u vazduhu, upucaj petoricu u glavu bez repetiranja itd...Ne treba sad raditi ni svaku budalaštinu zato što se traži za platinu.

Sećam se u Origins nešto najbliže tome bilo je pogoditi nekog strelom u skoku i to je to, ostale stvari takvog tipa obično izvedeš dok prelaziš igru nesvesno.

Obično takvi neki glupi prohtevi su me oterali od toga mnoge platine da uzmem, Jakuza 0 je tražila kompletiranje svih mogućih mini gara a što se tiče kvestova, sajd storija ne znam čega sve prešao sam svaki i imao preko 90 sati...meni je to kompletirano

Jedino gore od toga su MP trofeji,bili su jako popularni 2010.-2015. godina. Cak je i Tomb Raider imao mp trofeje :D

Al jesu oni odvojeni od Main Plaitne? vidjao sam neke igre gde jesu mada sad nebi znao konkretan primer naravno

Jedino gore od toga su MP trofeji,bili su jako popularni 2010.-2015. godina. Cak je i Tomb Raider imao mp trofeje :D
Ti MP trofeji su najgori pogotovo ako je igra ''mrtva'' pa cekas na partiju po 20 min, mene je to jebalo u Max Payne-u 3 na PS3 bukvalno sam odustao od platine samo zbog cekanja na sledeci mec.

Ja ih imam svega nekoliko: God of War, Hellblade, Bloodborne, Spyro (sve tri), Persona 5 Royal, Astro's Playroom, Demon's Souls i Elden Ring.

Ja sam mazohista pa jurim platine tamo gde je to teško, tako da ih uglavnom imam u Wipeoutu, Bloodbornu, Demon's Soulsu, Sekiru, GT Sportu i slično. Imam i u God of Waru, ali to je baš igra gde sve može usput da se odradi bez puno grinda. Čak i sakupljački quest da one gavrane pronađeš je baš lagan, samo jedan mi je falio kada sam završio sa igrom, pa sam tog poslednjeg izguglao.

A u početku sam bio u fazonu da ću da jurim skoro svuda. Npr. svoju prvu igru, Uncharted, sam tako kompletirao, ali što kaže Jackraid, imaš te debilne trofeje tipa ubi petoricu jednom granatom, napravi 50 killova sa određenim oružjem i slično, pa sam nakon toga batalio. A iskreno, i balans težine je užasan, prelazak na crushing nikada nije bio zabavan u Uncharted igrama.

Ja sam bio isti debil da jurim platinu u Uncharted kec na PS3. Jbg imalo se više slobodnog vremena a ne previše para da se kupuju druge igre.

Prešao sam i U2 i U3 i U4 na crushing ali je sve smešno u odnosu na keca.

Kako si prešao onaj lift u U4, polupao sam Dual Shock na hard...

Kako god jedini Uncharted koji sam igrao na Crushing pored U2 (beše mi u trenutku izlaska jedna od najboljih igara ikada) je Lost Legacy mada nisam završio upalio tako odmah nakon što sam na Hard prešao, jbg super zarazno. Voleo bi da su sve akcione igre te dužine pa ko hoće duže ima open world

Nisam uspeo Lost Legacy na crushing da zavrsim za platinu. Samo mi je taj trofej ostao na kraju. Bas me smorila igra na toj tezini.

Šta te Helikopter sjebao? sećam se to sam na Hard baš sporo i oprezno prelazio, mislim na onaj deo pre voza...

Back
Top Bottom