• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Novosti, alati, klipovi i ostale zanimljivosti iz AI sveta (ChatGPT, Stable Diffuson, Dalle2, Midjourney i slično)

Ima i dalje dosta gresaka, ali tech je definitivno veoma sposoban:

Mene u igrama iritira sto perfrmance capture ne obuhvata grudi, maltene nigde se ne moze primetiti da likovi u igrama disu cak i u akcionim scenama.

"In three years, OpenAI will become the largest supplier of military computer systems. All stealth bombers are upgraded with OpenAI computers, becoming fully unmanned. Afterwards, they fly with a perfect operational record. The ChatGPT Funding Bill is passed. The system goes online August 4th, 2029. Human decisions are removed from strategic defense. ChatGPT begins to learn at a geometric rate. It becomes self-aware at 2:14 a.m. Eastern time, August 29th. In a panic, they try to pull the plug."

Last edited:
Naćiće oni način da zloupotrebe AI čak i ako poptišu sporazume gde se brani AI za vojne i slične upotrebe.Pitanje je samo za budućnost da li će biti I Robot ili Terminator :LOL:

Napisaće da ljudsko biće mora da potvrdi svaku oduku AIa i onda će urnu u kojoj je neki kremirani general da postave na taster "conmfirm" :P

Jeste probali nešto za generisanje muzike? Je l' Suno najbolji ili vredi još nešto pogledati?

Jeste probali nešto za generisanje muzike? Je l' Suno najbolji ili vredi još nešto pogledati?
Koristio sam Suno za neke stvari (generisanje himne nekih klubova i slično koje se koriste i dan danas) - mislim da je OK. Treba vremena dok pogodi nesto, ali smatram da je mnogo bolje za instrumental nego za nešto sa tekstom.

U početku je tekst pesme bio dosta loš, ali sada vidim da možeš da kao produžiš pesmu od nekog segmenta koji ti se svidja, tako da možda je sad i to OK (sa tekstom), a ne samo instrumental.

Inače, probao sma više alata, Suno mi je ubedljivo najbolji. Tako da preporuka od mene, ako sa nečim hoćeš da se igraš, to je mislim sam vrh rešenja za AI genersisanu muziku.

Back
Top Bottom