ovo je za 192!Preorderovo sam danas igru na CDkeysu and now we wait!
ovo je za 192!Preorderovo sam danas igru na CDkeysu and now we wait!
Zale se na Steamu i na framepacing, navodno lock na 50 sredjuje problem, ali ko se jos tako igra.
Ja sam i dalje stuck na 60hz non VRR panelu, tako da za mene je ili 30 ili 60.Evo ja. Bukvalno na svakoj igri gde ne mogu da izguram 60fps, gde mi se vrti na 50-55, uvek limitiram na 50fps.
Ako ti ne smeta ili ne primecujes stuttering kada je 50fps signal prikazan na 60hz panelu, more power to you.I ja sam na "60hz non VRR panelu", nemam problema na 50fps lock.
Moje iskustvo je takvo da kada se igra zakljuca na FPS manji od nativnog refresh-a dobijes neujednacen framepacing i stutter i generalno los osecaj.
Tako da radije spustim jos neki setting da bude locked 60.
Ako ti ne smeta ili ne primecujes stuttering kada je 50fps signal prikazan na 60hz panelu, more power to you.
Zale se na Steamu i na framepacing, navodno lock na 50 sredjuje problem, ali ko se jos tako igra.
Da to uklanja tearing, ali kada se 50 frejmova ubaci u 60 slobodnih display slotova po sekundi, nejednaki prikaz duzine ponekih frejmova izaziva stutter. To se resava ili VRR-om [gde GPU kontrolise kad da se display refreshuje] ili pravilnim framerate limit-om.Jok, Scanline sync u Rivatuneru resava stvar. Prakticno savrseno frametime peglanje.
da li mi se cini ili igramo sa istim likom kao iz nioh 1? da li su na prvu loptu primetne razlike ili je u sustini sve isto samo jos malo poboljsano?
Igram ja brt sto se tice gameplay izmena pojma nemam posto nisam igrao keca, sto se tice price glupa je ko kurac ali je zabavan gameplayigra li ko ovo? dajte mi mesa ljudi, kakva je prica, koje su gameplay izmene?