• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch 2 Nintendo Switch 2 Info - hardver, os, software, news

Kad su me već tako uljudno pozvali fini ljudi sa My Nintendo Storea, ne odbija se :D

Šalu na stranu, znao sam da ću negde da odradim preorder, hteo sam da im dam vremena do kraja nedelje da dobijem invite i uzmem konzolu preko Nintenda zvanično, da nisu poslali uzeo bi negde drugde sigurno. GC kontroler sam uzeo sad jer očekujem da neće tako često biti na stanju (SNES kontroler sam čekao mislim preko više od godinu dana) + zaštita mora, em volim da zaštitim konzolu em očekujem da će dock (opet) grebati sam Switch lol

Attachments

• Switch 2.webp
    Switch 2.webp
    44 KB · Views: 25
Kod "Mađara" bi trebale da budu cene oko 100e niže od tih domaćih, odnosno malo iznad zvanične.

Kod "Mađara" bi trebale da budu cene oko 100e niže od tih domaćih, odnosno malo iznad zvanične.
Evo npr. ovde je Switch 2 210.000 huf (~516€ tj. 465€ kad se odbije AFA), a MK bundle je 230.000 huf (~566€ tj. 510€ bez AFA-e). Dakle, kad se odbije njihov PDV (AFA) S2 može da se kupi po MSRP ceni. Verovatno će takve cene biti i na iPon-u.

U suštini, na zvaničnu cenu ide AFA?
Na tu zvaničnu cenu, ide i ugradnja "Mađara" sa KP-a..

Cena kod KP "Mađara" se računa ovako: navedena cena na iPon-u se pretvori u evre i pomnoži sa 0.9. Dobijena cifra je ona po kojoj oni prodaju, eventualno bude 5-10€ veća.

Madjarima je cista zarada AFA
Mada kako su ga sad zakomplikovali i ne salju, pre bih dao i 100e vise za domacu garanciju i pritom ne platis postarinu koja vise nije ni mala. Spadne to na tipa 80-85e razlike

Madjarima je cista zarada AFA
Mada kako su ga sad zakomplikovali i ne salju, pre bih dao i 100e vise za domacu garanciju i pritom ne platis postarinu koja vise nije ni mala. Spadne to na tipa 80-85e razlike

Sve zavisi, recimo OLED je u prodavnicama 54.000 na KP su cene između 300-350e za nov.
Svakako vredi sačekati i cene na KP.

Back
Top Bottom