• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch 2 Nintendo Switch 2 Info - hardver, os, software, news

Pojavio se Switch 2 Mario Kart World bundle u MTS-u za kupovinu na rate. Preko njih kosta 88.800 naspram 76.000 koliko kosta regularno u drugim radnjama.

Pojavio se Switch 2 Mario Kart World bundle u MTS-u za kupovinu na rate. Preko njih kosta 88.800 naspram 76.000 koliko kosta regularno u drugim radnjama.

Moze link? Jel uslov da si korisnik njihov ili kako to vec ide za kupovinu takvih uredjaja?

Moze link? Jel uslov da si korisnik njihov ili kako to vec ide za kupovinu takvih uredjaja?

Mislim da za kupovinu na rate moras da imas ugovor kod njih. Nisam siguran da li moras da nemas nijedan uredjaj sa trenutnim ugovorom(npr ako sam sklopio ugovor pre 6 meseci i uzeo telefon tom prilikom da ne mogu da uzmem Switch 2).

Kako vreme prolazi, sve više i više rastu nabavne cene u industriji.

U srbiji treba baš iz korena ceo sistem da se promeni da bi cene bile realne. Trenutno prodavac plaća 3 poreza pre nego što dođe do korisnika. Užas.

Zašto bi išao u HU, kad mogu da ti donesu ovde po ceni koja je u HU, umanjena za iznos AFA-e?
Čekaj, zar to već ne radi Ištvan (i ostali sa kp što dovlače robu iz Mađarske)? U čemu je razlika? Ili je i iPon kp prodavac?

Isplati se sesti i otici do Szegeda i Ipon... Meni bi 1500din goriva bilo dosta. Sto bih davao Istvanu ili Pitjuki 20% Afe kad se sledeci ulazak u Hu to moze dobiti nazad. Niko od Kp prodavaca ne umanjuje cenu za Afu. Gledam evo i igre koje on nekad ima, 62e za Yotei plus postarina dodjes vec do 8500din ,pa pre cu dati Gamesu 9500din gde bar imam redovan omot na engleskom a ne neko madjarsko cesko sranje.

Tebi je blizu, ali meni iz Zajecara je najblizi granicni prelazak sa Madjarskom na samo 450km. Bukvalno mi se vise isplati uzeti preko MTS-a nego ici 2 put za Madjarsku.

Da u suštini oni prodaju po ceni sa IPON-a minus oko 10% od te cene.

Konzole su i dalje jeftinije, PC hardver i ne toliko,
sad gledam recimo 9060 XT 16GB, slična cena naručiš preko Mađara ili da uzmeš kod nas u prodavnici.

Imao sam desetak kupovina do sada preko "KP Mađara", mislim da sam samo Switch 2 platio unapred zato što je naručeno pre izlaska konzole.

Back
Top Bottom