• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch 2 Nintendo Switch 2 Info - hardver, os, software, news

Probao sam juče preko eShopa da kupim neke igre, zemlju stavio na Chile na nalogu, i moja kartica ne prolazi (obaveštenje o regionu kartice).
Zatim sam stavio na Australiju (obzirom da su tu najeftinije Nintendo igre, oko 5e niže nego za US) i preko PayPal opcije koja postoji za Australiju kupovina je prošla.

Takođe, za sve koji imaju Switch Online uplaćen (a i sam Online je jeftiniji preko AU), najpovoljnija je varijanta da se isto preko Australije uzmu Game Vouchers za $135 AU dolara što je oko 75e, dobiju se dva vaučera za igre koje možete da iskoristiti, možete birati u suštini između svih Nintendo igara osim DKB i MKW,
tako da na taj način jedna igra ispadne 37.5e.

Uzeh Switch 2 pro kontroler. Da mi nije iskočila neka dobra varijanta ne bi ga ni uzimao ali ovo je bila prilika koja se ne propušta. S obzirom da već dugo koristim Switch 1 pro kontroler i da nema nikakav drift ili problem nadam se da će to biti slučaj i sa novim kontolerom.

-Plastika je bolja na novom kontroleru,
-Palice su odlične (iako nisu hall ili TMR), jednostavno mora se lično probati da vidite kako dobro rade,
-Kontroler je tiši, može da upali Switch 2 direktno, ima gl/gr, 3,5 mm izlaz...

Sve u svemu, odličan kontroler, ali ko ima Pro kontroler za Switch 1 ne mora da žuri i uzima ovaj novi.

1000043579.webp1000043576.webp

Last edited:
Na kraju ovo ispade igra sa dobrim performansama na Switch 2 :D

Fenomenalno odrađen port, još je impresivnije obzirom da je to jedan od prvih portova za novu platformu.
Definitivno je Switch 2 mnogo bliži po mogućnostima current gen PS/Xbox konzolama nego što je to bio slučaj sa Switch 1.

Fenomenalno odrađen port, još je impresivnije obzirom da je to jedan od prvih portova za novu platformu.
Definitivno je Switch 2 mnogo bliži po mogućnostima current gen PS/Xbox konzolama nego što je to bio slučaj sa Switch 1.

Massive kida šta radi.

Oni su radili i Mario+Rabbids na Switchu, portovali ceo Snowdrop engine na mobilni hardver od pre 15 god. Nisu normalni

Zna Massive sta rade. DF je izglasao Avatar za najbolju tehnicki/vizuelnu igru 2023. godine, a SW Outlaws je bio #3 2024. godine [iza Hellblade i Indija].

Steta sto izgleda zavrsavaju period rada na licenciranim igrama, sledece od njih ce biti Division 3.

Meni je bas fino legla od starta, odlican miks Uncharteda, Star Wars-a i light open world-a sa unikatnim upgrade sistemom [odrzavanje odnosa sa Mentorima], i dobila zasluzenu devetku.

Ali tada na premijeri bilo je dosta negativnih impresija o stealth-u, sto meni uopste nije smetalo [a bilo je i nazalost standarnih napada da je glavna junakinja previse "ruzna" i sl budalastine]. Tada je Ubi bio na meti svima zbog AC Shadows-a i odlaganja te igre, svi su predvidjali krah firme.

Igra je dobila dosta update-ova, smanjili su uticaj forced stealth sekcija, i sl, mada i bez toga mi je igra bas bila OK. I ima dosta ljudi koji misle isto od same premijere, DF ju je hvalio ne samo zbog grafike vec i celog paketa.

Meni je bas fino legla od starta, odlican miks Uncharteda, Star Wars-a i light open world-a sa unikatnim upgrade sistemom [odrzavanje odnosa sa Mentorima], i dobila zasluzenu devetku.

Ali tada na premijeri bilo je dosta negativnih impresija o stealth-u, sto meni uopste nije smetalo [a bilo je i nazalost standarnih napada da je glavna junakinja previse "ruzna" i sl budalastine]. Tada je Ubi bio na meti svima zbog AC Shadows-a i odlaganja te igre, svi su predvidjali krah firme.

Igra je dobila dosta update-ova, smanjili su uticaj forced stealth sekcija, i sl, mada i bez toga mi je igra bas bila OK. I ima dosta ljudi koji misle isto od same premijere, DF ju je hvalio ne samo zbog grafike vec i celog paketa.
Nema sta budalastine, glavni lik izgleda ruzno, to je cinjenica. Moze da ti se svidja da igras sa ruznim likom ili ne, to je stvar preference.

Ocene su subjektivne. Nije se samo njemu na forumu igra svidela.
Moja ocena bi bila niza, ali su uboli atmosferu kako je malo koja SW igra uspela. Nekome je to dovoljno da da vecu ocenu.
A stvarno smarate sa izgledom glavne junakinje, da ste u pubertetu pa da covek i razume.

Last edited:
Steta sto izgleda zavrsavaju period rada na licenciranim igrama, sledece od njih ce biti Division 3.
Zašto šteta? Kada je igra povezana sa nekim već poznatim univerzumom iz filma, televizije, stripa... najčešće se otaljava posao jer idu na to da postoji masa fanova tog univerzima koji će kupiti igru kakva god da bude, a za originalni univerzum moraju više da se potrude.

Zašto šteta? Kada je igra povezana sa nekim već poznatim univerzumom iz filma, televizije, stripa... najčešće se otaljava posao jer idu na to da postoji masa fanova tog univerzima koji će kupiti igru kakva god da bude, a za originalni univerzum moraju više da se potrude.
Zato sto je Division neverovatno dosadan i nezanimljiv IP.

Back
Top Bottom