Znaci problem je bio sto imamo suvise jak komp, da bi radila kako trebaNa kraju ovo ispade igra sa dobrim performansama na Switch 2![]()

Fenomenalno odrađen port, još je impresivnije obzirom da je to jedan od prvih portova za novu platformu.
Definitivno je Switch 2 mnogo bliži po mogućnostima current gen PS/Xbox konzolama nego što je to bio slučaj sa Switch 1.
Nema sta budalastine, glavni lik izgleda ruzno, to je cinjenica. Moze da ti se svidja da igras sa ruznim likom ili ne, to je stvar preference.Meni je bas fino legla od starta, odlican miks Uncharteda, Star Wars-a i light open world-a sa unikatnim upgrade sistemom [odrzavanje odnosa sa Mentorima], i dobila zasluzenu devetku.
Ali tada na premijeri bilo je dosta negativnih impresija o stealth-u, sto meni uopste nije smetalo [a bilo je i nazalost standarnih napada da je glavna junakinja previse "ruzna" i sl budalastine]. Tada je Ubi bio na meti svima zbog AC Shadows-a i odlaganja te igre, svi su predvidjali krah firme.
Igra je dobila dosta update-ova, smanjili su uticaj forced stealth sekcija, i sl, mada i bez toga mi je igra bas bila OK. I ima dosta ljudi koji misle isto od same premijere, DF ju je hvalio ne samo zbog grafike vec i celog paketa.
Ne verujem sta citam, cuj devetku...igra je ono u rangu lepote glavne junakinjeNema sta budalastine, glavni lik izgleda ruzno, to je cinjenica. Moze da ti se svidja da igras sa ruznim likom ili ne, to je stvar preference.

Zašto šteta? Kada je igra povezana sa nekim već poznatim univerzumom iz filma, televizije, stripa... najčešće se otaljava posao jer idu na to da postoji masa fanova tog univerzima koji će kupiti igru kakva god da bude, a za originalni univerzum moraju više da se potrude.Steta sto izgleda zavrsavaju period rada na licenciranim igrama, sledece od njih ce biti Division 3.
Zato sto je Division neverovatno dosadan i nezanimljiv IP.Zašto šteta? Kada je igra povezana sa nekim već poznatim univerzumom iz filma, televizije, stripa... najčešće se otaljava posao jer idu na to da postoji masa fanova tog univerzima koji će kupiti igru kakva god da bude, a za originalni univerzum moraju više da se potrude.
Kako kome.neverovatno dosadan i nezanimljiv IP.