• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

NDS Nintendo DS/DS Lite/DSi/DSi XL

За колико си га узео? Ако није тајна. Да не роварим сада по твојим порукама бившим.
Brate ne secam se tacno mislim da je bilo nesto tipa 30-40 evra crvrni DSi XL Mario edition

Preko j4u.co.jp se može naći povoljno DSi (XL) u dobrom stanju, nego piše da ne dolaze sa baterijama, da li su to stavili 'tek tako' ili zaista ne šalju baterije uz uređaje, da li je neko naručivao neki handheld sa punjivim baterijama od njih?

Preko j4u.co.jp se može naći povoljno DSi (XL) u dobrom stanju, nego piše da ne dolaze sa baterijama, da li su to stavili 'tek tako' ili zaista ne šalju baterije uz uređaje, da li je neko naručivao neki handheld sa punjivim baterijama od njih?
Ne isplati se handhelde uzimati od njih, a da nisu handheldi koji koriste AA baterije.
Li-ion i ostalo Japanci ne salju, too complicated.

Možda bih i uzeo DSi XL bez baterije da se može koristiti samo na strujnom adapteru kao PSP, al' ništa od toga.

Ima li neka alternativa a da nije ebay? Japanci baš uništavaju handhelde koliko vidim.
Rekao bih jedino ako dolazi iz Kine, jer oni salju sve.

Ako nadjes seller-a na Ebay-u a isto je iz Japana, ista prica ce ti biti. Oni jednostavno moraju da imaju posebnu dozvolu da salju li-ion baterije.
Cak i kada narucis video igre, naglasavaju da li-ion baterija nije unutra. :D

Attachments

• 20220204_103034.jpg
    20220204_103034.jpg
    149.1 KB · Views: 19
Danas sam trazio neke delove za NDS lite na aliju i skontam da je na debelom DS gornji i donji ekran isti. Znaci isti oblik isti ribbon cable sve. Znam da imam dva neka polu ispravna DS jedan sivi klasicni i jedan rozi. Upalim sivi, radi ali gornji ekran ima dosta nekih fleka i tackica. Rozi znam da mu je otisao osigurac Fuse 2, i malo pomocu gimnastike i pincete uspem da ga upalim i vidim da mu je gornji ekran jos gori nego kod sivog. Ima neke dve velike flekace preko gornjeg ekrana. Kontam da izvadim donji ekran iz sivog i stavim u rozi, zamenim im ploce i rozi ce da radi. Alii.... :D Skinem ja donji ekran iz sivog stavim u rozi, zamenim ploce, i pri kacenju dva mala ribbon kabla sjebem plasticnu zabicu koja zakljucava kablic. Ostaje mi samo jedno... Da prebacim osigurac sa "ispravne" ploce koja je sad neupotrebljiva u ovu koja je neispravna. Osigurac debljine dlake... A ja imam lemilicu iz LIDL-a od 1500 dinara :D Nekako sam uspeo, Konzola radi, puni se(proverio sam to jer ne znam zasto je osigurac stradao, mislio sam da je ulaz za punjenje otisao).395206558_871401907834676_7763997275552487717_n.jpg395070075_6863726740314468_954782900831937096_n.jpg387550452_336282865620826_8453277470817041349_n.jpg

Last edited:
Ubuduce ako nije neka special konzola, ladno kabl superlepkom zalepis.

Sent from my Galaxy Z Flip 5 using Tapatalk

Ubuduce ako nije neka special konzola, ladno kabl superlepkom zalepis.

Sent from my Galaxy Z Flip 5 using Tapatalk
Ma kontao sam i to, bitno samo da se ne pomera xD Ali svakako mi bili zanimljivije da lemim osigurac nego da lepim kabl.

Ne isplati se handhelde uzimati od njih, a da nisu handheldi koji koriste AA baterije.
Li-ion i ostalo Japanci ne salju, too complicated.
Sto se ne isplati? Kapiram da ako si siguran da je kvalitet na nivou, ne vidim zasto ne bi platio malo vise za tu sigurnost. Posle kupis par srot DSi XL-a kod nas dok ne nahvatas neki sa dobrom baterijom i na konju si.

Vise nego na drugim portable konzolama :D Al svakako nedovoljno. Zapoceo doduse skoro sve, cari piraterije :D

Nađoh kertridž za DS, kao da je bio u blatu. Očistio ga alkoholom, ali ne radi. Pod lupom vidim da ima mnogo korozije na ploči.
Ukoliko neko od kolega želi da eksperimentiše, vežba lemilicu i sl, samo nek mi pošalje adresu.

Klinac devojke skupio pare hoće da kupi neku "retro" handheld konzolu, i kažem mu za 3ds može i retro igre da igra i u fazonu, sigurno je oko 100€, new 3ds bio fazon 180-190 kada je izašao. Bacimo pogled na oglase, po 250€ se kreću :D šta koj kurac lol....

Nije kao da nema konzole, da je retkost i ta sranja,150miliona se prodalo....

Welcome to serbia's second hand market. Par smradova otkupljuje sve polovnjake i diktiraju lude cene, a jos ni konzole nisu bas ocuvane. Sa vremena na vreme se pojavi neka realna ponuda, al retko. Bolje ces proci sa nekim retro kineskim hendheldom.
A ako bas zelite original, 2ds je skroz korektan izbor, a cene nisu lude.

Welcome to serbia's second hand market. Par smradova otkupljuje sve polovnjake i diktiraju lude cene, a jos ni konzole nisu bas ocuvane. Sa vremena na vreme se pojavi neka realna ponuda, al retko. Bolje ces proci sa nekim retro kineskim hendheldom.
A ako bas zelite original, 2ds je skroz korektan izbor, a cene nisu lude.

I to je 120€ fazon... sećam se da je moglo da se nađe za 5000-6000din pre par godina

Nedavno sam imao situaciju gde je lik postavio oglas za 2DS, ja se javio i dogovorili smo kupo-prodaju po ceni koju je oglasio. Par sati kasnije, umesto da mi javi da je spakovao i poslao, piše mi lik kako mu je neki "Miloš iz Bg" ponudio 20€ više, rečima da "ima pravo da odustane od prodaje meni, prema pravilima KP u roku od 3 dana". I tako neke nebuloze. Screenshotovao mi je i prosleđivao poruke od tog "Miloša".

Tržište je mnogo malo, pa čak i da se naleti na pristojnu ponudu, puno je preprodavaca koji jedva čekaju da otkupe i to malo konzola koje pojedinci oglase. Stvarno je tužno.

Za ljude kojima ne znači da imaju baš originalnu konzolu, emulator konzole su zakon. Neki povoljan Anbernic, Miyoo ili Powkiddy i kraj.

Back
Top Bottom