• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

NDS Nintendo DS/DS Lite/DSi/DSi XL

Ja nisam fan hakovanja DSi. Hakovao sam jedan DSi XL i odmah se pokajao, videću da ga odhakujem ovih dana. Mada sam negde pročitao da je rizično da se vrati na stock, jer može da se brickuje?

Nekako mi sam Twilight izgleda grozno. R4 kartica mi deluje kao lepše i praktičnije rešenje.

Za R4 je bitna verzija FW tj. da li određena R4 kartica radi na toj verziji FW koju imaš.
Jesi menjao skinove? Imas skinove da lice na stock 3ds,dsi,ds.
Meni vise smeta onaj njegov avatar i one jadne ikonice kada ucitava. 😁

Jesi menjao skinove? Imas skinove da lice na stock 3ds,dsi,ds.
Meni vise smeta onaj njegov avatar i one jadne ikonice kada ucitava. [emoji16]

Jesam, probao sam. Svi mi deluju tako fake... ne sviđa mi se ni jedan. :/

To plus. :)

Ne moraš ga "odhakovati" (a i rizično je kao što kažeš), stavi samo u HiyaCFW da automatski boot-uje R4 karticu a ne Twilight.

Za R4 je bitna verzija FW tj. da li određena R4 kartica radi na toj verziji FW koju imaš.

Skinuo sam sa njihovog sajta i stavio poslednju verziju 1.85b.
Sad nemam pojma da li to pokriva svaki FW koji postoji.

Pitam prvenstveno da vidim da li je bolje da jurim neki DSi koji već ima i R4 karticu koja radi na njemu ili ne.
Mislim kad si već dao argument da je to možda bolje od softmoda. :)

Postoji gomila R4 kartica i revizija i nije isti firmware za sve. Tako da ne znam o kojoj tačno govoriš. :)

Ako želiš, mogu da ti preporučim karticu sa AliExpress koja podržava i poslednji FW za DSi/DSi XL?

Ne razumem zašto je rizično odhakovati. Zar hak nije samo fajl na SD kartici koji moraš svaki put trigerovati ulaskom u galeriju? Šta uopšte ima tu da se odhakuje? Samo ga ne hakneš posle reboota.

Pa nije. To što opisuješ je neki privremeni hack? Kada ga hakuješ i instaliraš custom FW, on automatski učita Twilight menu. Ništa ne moraš da pokrećeš iz galerije nakon svakog reboot-a.

U svakom slučaju, hakovao sam ga ovom metodom do koje je Ivamark postavio link:

Last edited:
Pa nije. To što opisuješ je neki privremeni hack? Kada ga hakuješ i instaliraš custom FW, on automatski učita Twilight menu. Ništa ne moraš da pokrećeš iz galerije nakon svakog reboot-a.

U svakom slučaju, hakovao sam ga ovom metodom do koje je Ivamark postavio link:
Isti taj sam svojevremeno pratio. Samo nisam instalirao unlaunch, a koliko vidim to je trajni deo koji ostaje na konzoli. Toliko je trivijalno ući u galeriju da bi se trigerovao exploit, a ostaje ti čist sistem nakon reboota. Za mene je to najbolja opcija.

Mislim da i sam cfw guide sada predlaže camera exploit kao najbolju opciju. Ja sam kupio japanski DSi xl, koristio sam Google translate da bih se snašao kroz menije :D sad tera twilight na engleskom i mnogo sam srećan zbog toga, pa makar mu meni bio ružan :)

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Ovaj Nintendo oduvijek zabušava sa lutrijom oko ekrana, evo dva DSi-ja, bez vanjskih oštećenja, nikada otvarani, razlika ogromna:

Ja u mom DSi xl imam 32gb karticu, preko koje teram Twilight, milina od konzolice za igranje [emoji16]
U međuvremenu sam našao da zapravo HiyaCFW ima ograničenje od 2GB po kartici, tako da sam to deinstalirao, ostavio samo Unlaunch + Twilight i nema problema sa velikim karticama.

Ja sam skoro negde postovao da sam uzeo DSi XL mario aniversary najbolja kupovina ikad,dva velika ekrana+Twilight gba itd...
Nemam reci ubedljivo najbolja prenosna konzola trenutno za smesne pare

I ja bih uzeo jedan ako mi se ukaže prilika, ali sve što sam po lokalnim oglasima vidio je ili u jako lošem stanju ili preskupo.

Da li neko od vas zna šta radi ova ploča u mom GBA poklopcu za DS lite? Konzolica je registruje samo kao DS option pack.

Attachments

• IMG_20220107_190241.jpg
    IMG_20220107_190241.jpg
    598.9 KB · Views: 11
  • IMG_20220107_190332.jpg
    IMG_20220107_190332.jpg
    411 KB · Views: 11
  • IMG_20220107_190345.jpg
    IMG_20220107_190345.jpg
    152.4 KB · Views: 11
Rumble Pak? Ne znam da li imaju jos neke ekspanzije koje idu u gba slot.

Nemam reci ubedljivo najbolja prenosna konzola trenutno za smesne pare
За колико си га узео? Ако није тајна. Да не роварим сада по твојим порукама бившим.

Da li neko od vas zna šta radi ova ploča u mom GBA poklopcu za DS lite? Konzolica je registruje samo kao DS option pack.
Mislim da je to (M3) GBA Expansion Pack. Omogućava igranje GBA rom-ova u kombinaciji sa M3DS Real flash cart-om.

Mislim da je to (M3) GBA Expansion Pack. Omogućava igranje GBA rom-ova u kombinaciji sa M3DS Real flash cart-om.
M3DSR_Front_of_Expansion_Carts_Huge.jpg

E, da znaš da oblik liči na ovo moje, tačno ima deo gde mu fali nalepnica. Baš ću da proguglam šta mogu da radim sad sa tim :D Mada mi verovatno treba i m3ds flash cart da bi radio bilo šta

E, stvarno svaka čast. Ima li smisla loviti m3 Gba Flashcart, kad već imam r4 flashcart koji preko twilight menija tera GBA igre?

E, stvarno svaka čast. Ima li smisla loviti m3 Gba Flashcart, kad već imam r4 flashcart koji preko twilight menija tera GBA igre?
Iskren da budem, nisam baš preterano upućen u specifikacije flash cart-ova za NDS(i) i u razlike između njih, ali mislim da nema smisla da nabavljaš M3, pored R4 flash-a.

Back
Top Bottom