• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

New Retro Wave

uh, mnogo teherana ova stvar, a ostala farba nije dovoljno synth za mene :D

Bas je dobro uklopljeno, taman da prepoznas satorsku melodiju ali nikad ne zasmeta. Ne pratim bas sta izlazi na domacoj sceni, glavni izvor mi je sta yt predlozi, ali svakako je bolje od gomile slow pace chill pesama ili modernih varijacija bebi dol pop pesmica.

Inače iza tog pseudonima se krije jedan od dvojca SHAZALAKAZOO koji su dobro poznati po svojim narodnjačim tehnozama. Ovo je još i kulturiška, i koliko vidim sajt od Nekog, brat je bio vredan i proputova je sveta puštajući muziku. Ako ovo ponovo bude negde uživo, gledaće se. Osim prve trake, smeta mi vokal od pevača Killo Killo bande.

Pusti jos neki link od tih narodnjackih mixeva, ubolo mi ovo neku zicu nostalgije, izgleda cu na splav posle 20god sad kad dodjem da vas obidjem 😄

Pusti jos neki link od tih narodnjackih mixeva, ubolo mi ovo neku zicu nostalgije, izgleda cu na splav posle 20god sad kad dodjem da vas obidjem 😄
searchuj folkoslavija na sound cloudu :)

Slabo ovo slušam ali imao sam period kad baš baš jesam pa povremeno gvirnem šta ima izašlo ovo

Rokao sam od njih ovaj album pre bilo mi do jaja

Takodje vidim ima novi Perturbator al kačio ga već Stale kad je izašao to ću prvo sad da pustm ide jako

Back
Top Bottom