zar nije NYS, tako bar tablice kažu? sarkazam ili ne od gornjih postova, meni se svakako ne dopadaju efekti, cilja se mlađa publika, a ne likovi od 40+ god. ako bude na originu onaj demo od 10h probaće se
Hm, volio bih vidjeti to u fullu zaista Ako moze latino, moze i "vić" kultura. Ubaciti popularne modele sa ovog podneblja (yugo, fico, stojadin, golf 2, passat 3 startni roster da budu), diy pristup customizaciji (stap i kanap ali i jako bitne stvari tipa krst na retrovizoru, siber da stoji otvoren, isl), turbo soundtrack da dere guzove, prica prijemciva nama, mogucnost da kupujes/dilas aute sa mobile.de, vracas km, uvaljujes polovnjake iz unfalla pa te lokalci napadaju, full gas po pitoresknim predjelima ex-yu. Eto ga multi-milionski tiraz uz malo efforta.
Evo early access gameplay videa. Izgleda mi kao još jedan NFS koji ću kupiti kada bude par funti ili dolara na PSN-u, kao što sam nedavno na akciji kupio Payback i Heat.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.