• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Need for Speed Unbound

deluje mi kao nesto sto je naknadno ubaceno, ako su hteli da idu na spider verse stil trebili su sve da urade tako, ovako imamo komplet realno okruzenje uz te stilizovane efekte i likove

Cool je fazon sa takvim likovima u realisticnom okruzenju. A efekti su nepotrebni, kao i odvajkada oni nitro/dimovi u bojama sto su bili.

Cool je fazon sa takvim likovima u realisticnom okruzenju. A efekti su nepotrebni, kao i odvajkada oni nitro/dimovi u bojama sto su bili.

E znas sta, pusti me makar da vristim, tutnjim i dimim u igri. Dosta mi je ovih zakona i standarda irl, nemoj da mracis :)

Ladno pesaci na ulicama :D

avoe4k.gif

Meni se bas igra neki dobar nfs sa ovim zezancijama, ali od carbona mi ni jedan nije kliknuo :(

Jesi probao 2015icu i/ili Heat?

Prva je soft reboot Underground, a druga ima najbolje nocne trke ikada.

Jos kad bih se setio u kojoj jos igri sam video pesake na ulici sem u Midnight Club II.

Red bi bio da pokusam Rivals na aktuelnoj konfiguraciji. Brzo sam uocio zalbe drugih na PC verziju i zbog lose optimizacije sam deinstalirao igru. Nisam rekao konacno zbogom, jer sma se nadao da cu je pokrenuti par godina kasnije kada budem imao novi komp, samo ja zaboravio na igru. 🥶

Ni mene nije nesto Heat uvukao da nastavim dalje. Igre pre Heata nisam zeleo da taknem. Sa druge strane me mi se svideo remaster od Hot Pursuit.

Red bi bio da pokusam Rivals na aktuelnoj konfiguraciji. Brzo sam uocio zalbe drugih na PC verziju i zbog lose optimizacije sam deinstalirao igru. Nisam rekao konacno zbogom, jer sma se nadao da cu je pokrenuti par godina kasnije kada budem imao novi komp, samo ja zaboravio na igru. 🥶

Ni mene nije nesto Heat uvukao da nastavim dalje. Igre pre Heata nisam zeleo da taknem. Sa druge strane me mi se svideo remaster od Hot Pursuit.
Rivals mi je bio odličan, IMO jedan od boljih NFS-ova. Odlična grafika, velika mapa sa lepim predelima, dynamic weather, trke po danu i noći, vizuelna personalizacija vozila, kao i upgrade njihovih performansi, dve "kampanje", kao Racer i kao Police. U oba slučaja dostupni su i razni gadget-i (EMP, shockwave, spike strip, roadblock, turbo boost, itd.) kako bi se lakše pobeglo policiji ili u njihovom slučaju lakše uhvatio begunac. Meni se igra svidela, igrao sam kasnije i NFS 2015, ali mi nije bio ni blizu zanimljiv kao Rivals. Pre neki dan sam kupio i Payback i Heat dok je trajala akcija na PSN-u (oba za 6 funti 😄), ali nisam još stigao da ih isprobam.
Što se tiče Unbound-a, deluje mi zanimljivo.

Last edited:
Razmisljao sam juce da kupim preko Steama Criterionove igre, prosle zime sam dodao u Origin Hot Pursuit Remastered.

Hteo sam taj Hot Pursuit(i Dead Space 2) da igram za dz preko gamepassa prosle godine, instalirao EA Play ali sam trebao jos nesto dodatno da placam da sam kupio igru preko treceg sajta. Nisam zeleo nista da dam EAu zato sto vec placam gamepass, tako da sam dao 7-8 jura za obe igre. Mislim da se cifra na EA Playu kretala izmedju 15 i 20 dolara.

Par meseci se nisam ulogovao na Origin, pa nisam ni znao da se uskoro gasi. Kako sam juce ponovo instalirao EA Play prebacio sam sve igre za dz, tako da sam u najmanju ruku zbunjen.

Preci ce se jedan ili dva naslova do kraja godine. Dodao sam Most Wanted, Rivals i Burnout Paradise Remastered.

Nijedan NFS nisam igrao toliko kao Hot Pursuit 2.

Ono sto nisam primetio u Hot Pursuitu iz 2010, a video sam u remasteru je mnogo vise poznatih sekcija iz Hot Pursuit 2. Bas sam se iznenadio sta sam sve zapamtio i uocio u remasteru, a nisam o tome mislio kada sam prvi put prelazio igru. Samo mi je ostalo u secanju kada imas dugacko kruzno skretanje. Okrenes se za nekih 900 stepeni, ako se ne varam, pre nego sto mozes ponovo da nagazis gas. To je inace bila poslednja trka u Hot Pursuit 2. Drugi put kada sam prelazio po uzoru na HP2 sam prvo saslusao spikere sta imaju da kazu za auto, pa onda sam mogao da se trkam. Samo je falila ona kamera koja obrne ceo krug oko tvojih kola kada udaris u eksplozivno bure koje baci policijski helikopter.

Hot pursuit mi je najbolji nfs od ovih novijih, šteta što nisi izbacili jos jednu takvu igru.

Hot pursuit mi je najbolji nfs od ovih novijih, šteta što nisi izbacili jos jednu takvu igru.
I meni, sećam se da sam išao u suboticu da kupim limited edition za 30E tada 2012 ako se dobro sećam a sada mu je cena 500din na kp (ps3)

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Meni je to budženje bilo najveća zabava u Carbonu i Pro Streetu, igraću Unbound možda zbog toga 😄

Back
Top Bottom